Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Οδός... Pole Dancing;;; Σε ποια χώρα της Ευρώπης τα κορίτσια... καβαλάνε στύλους στο δρόμο;;; (PHOTOS)

Οδός... Pole Dancing;;; Σε ποια χώρα της Ευρώπης τα κορίτσια... καβαλάνε στύλους στο δρόμο;;; (PHOTOS)

Στην πολωνική πόλη Λοτζ το pole dancing έχει την τιμητική του! Στο πλαίσιο της... απομυθοποίησης του εν λόγω χορού -που πολλοί έχουν συνδέσει αποκλειστικά με... στριπτιτζάδικα- η 27χρονη γυμνάστρια Natalia Stanislawska μαζί με τις φίλες της εξηγούν και δείχνουν στον κόσμο τι ακριβώς είναι το pole dancing.

Πηγή: Athens Magazine
Διαβάστε Περισσότερα »

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK! Αυτή είναι η φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη που προκάλεσε ΣΑΛΟ!!!

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK! Αυτή είναι η φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη που προκάλεσε ΣΑΛΟ!!!

Δείτε στο Athens Magazine την φωτογραφία που πόσταρε στον λογαριασμό του στο facebook ο Ηλίας Κασιδιάρης και προκάλεσε σάλο με αρκετά σχόλια.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιδίδει τις γνώσεις του στο μποξ και ήθελε να το μοιραστεί δημόσια.

Τα συμπεράσματα δικά σας:



Πηγή: Athens Magazine
Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΧΥΝΕΣ! Δείτε πως είναι ΣΗΜΕΡΑ ο Πύρρος Δήμας!!! (PHOTOS)

ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΧΥΝΕΣ! Δείτε πως είναι ΣΗΜΕΡΑ ο Πύρρος Δήμας!!! (PHOTOS)

Ο Πύρρος Δήμας και η οικογένεια του...είχαν πάει Διακοπές στην Χίο...Ο βουλευτής Επικρατείας, άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πήγε την σύζυγο και τα παιδιά του να ξεκουραστούν.

Ο Πύρρος Δήμας απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του hello σε γνωστή παραλία του νησιού να κάνει το μπάνιο του.

Ο πρώην Ολυμπιονίκης έχει αδυναμία στα παιδιά του και προσπαθεί να τους αφιερώνει αρκετό χρόνο.





Πηγή: Athens Magazine
Διαβάστε Περισσότερα »

4.179 προσλήψεις ως το τέλος του 2013!



645 μόνιμοι και 3.534 εποχικοί υπάλληλοι αναμένεται να προσληφθούν μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σε υπηρεσίες του δημοσίου.
Συνολικά μέχρι τα τέλη του 2013 θα γίνουν 4.179 προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων. Οδηγοί, εργάτες, βρεφονηπιοκόμοι, αλλά και μηχανικοί, διοικητικοί υπάλληλοι και πτυχιούχοι νομικών και οικονομικών τμημάτων αναζητούνται από διάφορες υπηρεσίες του δημοσίου, των ΟΤΑ, αλλά και από τη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ.

Που θα προσληφθούν εποχικοί υπάλληλοι:
Παιδικοί σταθμοί: 1.000 άτομα
ΕΛ.ΤΑ: 820 άτομα
ΕΥΔΑΠ: 120 άτομα
ΟΤΑ: 869 άτομα
Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: 125 άτομα
Καθαριότητα δήμων: 600 άτομα

Που θα προσληφθούν μόνιμοι υπάλληλοι:
Υπουργείο Οικονομικών: 300 άτομα
Σχολή Δικαστών: 160 άτομα
Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης: 100 άτομα
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης: 10 άτομα

Πηγή: NewsIt
Διαβάστε Περισσότερα »

Σπανούλης: Ίσως χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα η Εθνική



Ο ηγέτης της Εθνικής ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, βγήκε μπροστά μετά την αποτυχία στο Ευρωμπάσκετ και τόνισε ότι φταίνε όλοι για την αποκλεισμό ενώ μίλησε για ξεσκαρτάρισμα ώστε να βρεθεί η σωστή χημεία.
Ο Βασίλης Σπανούλης ξεκαθάρισε ότι θα παρεμείνει πιστός στην Εθνική ομάδα αλλά θα πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τις συνεχόμενες αποτυχίες:

"Χάσαμε ένα μεγάλο μέρος της δύναμής μας στα παιχνίδια με την Ιταλία και τη Φινλανδία, είχαμε και τους τραυματισμούς. Όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δεν καταφέραμε να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας.

Αυτή η ομάδα έχει συνηθίσει να κάνει περήφανο τον κόσμο. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να πάρουμε όλοι τις ευθύνες μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Σίγουρα μας αποσυντόνισαν οι τραυματισμοί. Ο δικός μου, αργότερα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Παίζαμε συνεχώς με χάπια και θεραπείες. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία. Ο πρωταθλητισμός τα έχει αυτά.

Το ταλέντο ίσως να μην φτάνει, ίσως να χρειάζεται καλύτερη χημεία. Η ομάδα ίσως χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα, ένα φρεσκάρισμα. Δεν ξέρω. Στις αποτυχίες πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, γιατί δεν κάναμε περήφανο τον κόσμο μας. Δεν υπογράφεις συμβόλαιο με την επιτυχία. Πρέπει να δούμε τι φταίει και να γυρίσουμε πάλι εκεί που πρέπει.

Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι θα γίνει με την ομάδα. Εγώ θα είμαι πάντα πιστός, την αγαπώ αυτή την ομάδα. Αν βγάλω τώρα το παπούτσι μου θα δείτε πως είναι το πόδι μου, δεν μπαίνει καν το παπούτσι μου το έχω δέσει. Δεν έχω μάθει να κρύβομαι κι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θέλω να δείξω ότι κάθε παιδί θα έκανε το ίδιο πράγμα. Αποτύχαμε. Δεν είχαμε τη σωστή χημεία, δεν παίξαμε την άμυνα που έπρεπε. Πρέπει να ηρεμήσουμε. Αυτήν την φανέλα όσο τη φοράμε θα την τιμάμε."

Πηγή: NewsIt
Διαβάστε Περισσότερα »

«Όρθιο» το Costa Concordia – Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ



Τα ξημερώματα και μετά από υπερπροσπάθεια ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανέλκυσης και ανόρθωσης του Costa Concordia, 20 μήνες μετά το ναυάγιο που κόστισε τη ζωή σε 32 ανθρώπους.
Η τιτάνια και εξαιρετικά δαπανηρή επιχείρηση τελείωσε στις 02:00 GMT.

Η επιχείρηση που ολοκληρώθηκε μετά από 19 ώρες ήταν μια από τις πλέον πολύπλοκες και ακριβές περιπτώσεις ανέλκυσης πλοίου που επιχειρήθηκε ποτέ καθώς το 114.500 τόνων κρουαζιερόπλοιο ανορθώθηκε με τη βοήθεια ειδικών χαλύβδινων καλωδίων και τοποθετήθηκε σε μια ειδική τεχνητή πλατφόρμα.



Εντυπωσιακό... χρονικό της ανέλκυσης του Costa Concordia

«Η επιχείρηση περιστροφής και ανόρθωσης του πλοίου έχει ολοκληρωθεί (...)», ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Φράνκο Γκαμπριέλι, επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας της Ιταλίας.







«Το πλοίο έχει τοποθετηθεί στις ειδικές πλατφόρμες» συμπλήρωσε.







ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

Πηγή: NewsIt
Διαβάστε Περισσότερα »

Προσλήψεις συγγενών πεσόντων των Ενόπλων Δυνάμεων - Απόφαση Αβραμόπουλου Μητσοτάκη



Το διορισμό 72 μελών οικογενειών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που έπεσαν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του καθήκοντος για την Πατρίδα, καθώς και ενός μέλους οικογένειας που έχει υποστεί βλάβη από το Ελληνικό Δημόσιο, προβλέπει απόφαση που υπέγραψε ο  Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης .

Ο Κ.Μητσοτάκης υπέγραψε Απόφαση Κατανομής Προσωπικού στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ύστερα από σχετική πρόταση του αρμόδιου Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, για περιπτώσεις διορισμού που εκκρεμούσαν στα συναρμόδια Υπουργεία αρκετά χρόνια. Ο συνολικός αριθμός των σχετικών αιτημάτων από τις οικογένειες των θανόντων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και αυτών που έχουν υποστεί βλάβη από το Ελληνικό Δημόσιο, που ικανοποιήθηκε είναι 72.

Με τον τρόπο αυτό, η Πολιτεία εκπληρώνει υποχρεώσεις με ιδιαίτερο ηθικό βάρος απέναντι στις οικογένειες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που διακινδυνεύουν τη ζωή και τη σωματική τους ακεραιότητα για να διασφαλίσουν την εθνική ασφάλεια της χώρας. Επίσης, εκπληρώνει – ως οφείλει - την υποχρέωσή της απέναντι σε εκείνες τις οικογένειες που έχουν υποστεί βλάβη από το Ελληνικό Δημόσιο.
Στα αιτήματα που ικανοποιήθηκαν με την Υπουργική Απόφαση, καθώς συντρέχουν οι προϋποθέσεις ώστε οι αιτούντες να διοριστούν σε υπηρεσίες των Γενικών Επιτελείων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, περιλαμβάνεται συγγενής του υποσμηναγού Γιώργου Λυκούδη, που στις 14 Οκτωβρίου 2004, κατέπεσε με το μαχητικό αεροσκάφος F-16, στο Πήλιο Μαγνησίας, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης.
Επίσης, περιλαμβάνεται  συγγενής του σμηναγού Ιωσήφ Αναστασάκη, που στις 26 Αυγούστου 2010, κατέπεσε με το μαχητικό αεροσκάφος F-16, πλησίον της Ιεράπετρας Κρήτης, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής. Ακόμη, περιλαμβάνεται συγγενής του Αρχιλοχία Κωνσταντίνου Γκιώκα, που στις 30 Ιουλίου 2010, κατέπεσε με το επιθετικό ελικόπτερο Apache AH-64, στην Πάχη Μεγάρων.
         
Επιπλέον, περιλαμβάνεται συγγενής θανόντα ιδιώτη, ο οποίος σκοτώθηκε στις 18 Μαϊου 2000, όταν μαχητικό αεροσκάφος F-4, κατέπεσε σε σπίτι στα Αντίκυρα Βοιωτίας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι δύο πιλότοι και δυο κορίτσια.  

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, δήλωσε σχετικά:
«Με τη ρύθμιση αυτή εκπληρώνεται μια ηθική υποχρέωση απέναντι στις οικογένειες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που θυσίασαν τη ζωή τους επιτελώντας το καθήκον τους στην Πατρίδα και στην κοινωνία».

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε σχετικά:
«Στο πλαίσιο των περιορισμένων προσλήψεων που θα γίνουν στο Δημόσιο τη διετία 2013-2014, η Πολιτεία λαμβάνει ιδιαίτερη μέριμνα για ορισμένους συμπολίτες μας. Αυτή τη μέριμνα δείχνουμε σήμερα – και αυτή την ηθική υποχρέωση εκπληρώνουμε – αποκαθιστώντας στενούς συγγενείς των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας την Πατρίδα μας, διασφαλίζοντας την εθνική μας άμυνα και ασφάλεια από κάθε ξένη επιβουλή. Παράλληλα, την ίδια ηθική υποχρέωση έχουμε και απέναντι σε οικογένειες που έχουν υποστεί βλάβη από το Ελληνικό Δημόσιο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που θυσιάστηκαν προς χάριν της Πατρίδας και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου».

Πηγή: NewsIt
Διαβάστε Περισσότερα »

1.300 προσλήψεις θα κάνει το υπουργείο Οικονομικών – Ψάχνουν πτυχιούχους νομικών και οικονομικών τμημάτων



300 προσλήψεις θα γίνουν φέτος και άλλες 1.000 μέσα στο 2014 στο υπουργείο Οικονομικών για την ενίσχυση των υπηρεσιών. Στο υπουργείο αναζητούνται υποψήφιοι υψηλών προσόντων με πτυχία κυρίως οικονομικών και νομικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το υπουργείο σχεδιάζει να καλύψει τις θέσεις με δύο τρόπους. Με ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο ΑΣΕΠ και τη διενέργεια διαγωνισμού, αλλά και με απευθείας επιλογή 300 περίπου ατόμων από τους επιλαχόντες του διαγωνισμού 1Κ/2013

Οι νέοι υπάλληλοι θα στελεχώσουν την υπηρεσία που θα απασχολεί περίπου 2.000 στελέχη που θα ασχολούνται με τη φορολογία των επιχειρήσεων, την είσπραξη του ΦΠΑ και θα ελέγχει για τη φοροδιαφυγή

Ουσιαστικά το υπουργείο αναζητά υποψηφίους με συγκεκριμένα προσόντα. Πτυχία οικονομικών και νομικών τμημάτων, ενώ η γνώση χειρισμού υπολογιστή, η καλή γνώση μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας και η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σε φορολογικό δίκαιο, πολιτική δικονομία, λογιστική κλπ δίνει επιπλέον πιθανότητες για πρόσληψη.

Πηγή: NewsIt
Διαβάστε Περισσότερα »

Ηλεία: Πέθανε βρέφος τριών ημερών - Τραγωδία στο νοσοκομείο Πύργου!



Η μάνα τάισε το νεογέννητο παιδί της και βγήκε για μία βόλτα - Όταν επέστρεψε στο δωμάτιο βρήκε το κοριτσάκι της νεκρό και κατέρρευσε...
Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στο νοσοκομείο Πύργου. Μια 24χρονη τσιγγάνα από την περιοχή, ταΐσε το νεογέννητο κοριτσάκι της, το άφησε στη κούνια και όταν γύρισε το βρήκε νεκρό. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία.

Η μητέρα του τριών ημερών βρέφους λίγο πριν από τις εννέα χθες το πρωί (16-09-2013), πήρε το παιδί από την κούνια του και το τάισε. Στη συνέχεια το έβαλε και πάλι εκεί και έφυγε για να ψωνίσει γάλα και πάνες για τα άλλα παιδιά της. Σύμφωνα με το ilialive.gr, δεν είχε ενημερώσει κανέναν από το προσωπικό πως βγαίνει από το θάλαμο για να έχει κάποιος το παιδί σε επιτήρηση.

Έτσι όταν πέρασαν οι γιατροί από το θάλαμο, βρήκαν το παιδί νεκρό. Περίπου μισή ώρα μετά επέστρεψε και η μητέρα πίσω, όπου έμαθε το τραγικό νέο, καταρρέοντας…

Μόλις το τραγικό αυτό περιστατικό έγινε γνωστό ενημερώθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές και η μητέρα συνελήφθη και κρατείται για να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της έκθεσης του βρέφους σε κίνδυνο με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Πηγή: NewsIt

Διαβάστε Περισσότερα »

25% αύξηση στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών



Η παράταση που δόθηκε τον περασμένο Μάρτιο λήγει τον ερχόμενο μήνα. Η τρόικα απαιτεί την αύξηση των εισιτηρίων καθώς δεν δέχεται να συνεχίσει να επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός με τις επιχορηγήσεις.

Η αύξηση θα είναι 25% και έρχεται τον Οκτώβριο. Παράλληλα όλα δείχνουν ότι θα καταργηθεί και το ενιαίο εισιτήριο μιάμισης ώρας και θα αντικατασταθεί με ένα ενιαίο εισιτήριο ανά κατεύθυνση

Εάν εφαρμοστούν αυξήσεις που έχουν ανακοινωθεί η τιμή του εισιτηρίου των 1,40 ευρώ για όλα τα μέσα θα διαμορφωθεί σε 1,75 ευρώ και το αντίστοιχο εισιτήριο για λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ στο 1,50 ευρώ από 1,20 ευρώ σήμερα.
Στα μειωμένα εισιτήρια οι τιμές με αύξηση 25% θα διαμορφωθούν στα 0,90 ευρώ και 0,75 ευρώ αντίστοιχα.

Πηγή: NewsIt

Διαβάστε Περισσότερα »

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πέραμα για την επίθεση Χρυσαυγιτών στο ΚΚΕ



Στις 6 το απόγευμα, ναυτεργατικά σωματεία πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ζώνη του Περάματος, με αφορμή την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε ομάδα μελών του ΚΚΕ.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίθεση που δέχθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Πέραμα ομάδα μελών του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης, από περίπου 50 μέλη της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιούν στις 6 το απόγευμα στη ναυπηγοεπισκευαστική πύλη Περάματος, ναυτεργατικά σωματεία, συνδικάτα και σωματεία της ζώνης.

«Πρόκειται για προσχεδιασμένη εγκληματική επίθεση», αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωσή τους και σημειώνεται ότι «η βαθιά και παρατεταμένη κοινωνική - οικονομική κρίση της χώρας είναι το θερμοκήπιο για να αναπτυχθούν οι φασίστες και να βρουν έδαφος οι μέθοδοί τους».

Στην συγκέντρωση, συμμετέχουν το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών - Καθαριστών, το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής ΕΝ «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών - Ναυαγοσωστικών και η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ.

Σημειώνεται ότι από την επίθεση εναντίον των μελών του ΚΚΕ είχαν τραυματιστεί εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης και άλλα μέλη της διοίκησης. Η Χρυσή Αυγή, σε ανακοίνωσή της, είχε κάνει λόγο για «συκοφαντίες και τεχνητή ένταση που επιχειρεί το ΚΚΕ», με αφορμή τη δημιουργία εθνικιστικού φορέα Ελλήνων εργατών στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, είχε καταγγείλει από το βήμα της ΔΕΘ ότι μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν «οργανωμένη και μαφιόζικη» επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ, που έκαναν αφισοκόλληση στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος, κάνοντας λόγο για «φασιστικό μόρφωμα», που είναι «γέννημα - θρέμμα του συστήματος», το οποίο το χρησιμοποιεί.

Το περασμένο Σάββατο, η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα, παρουσία εισαγγελέα και δυνάμεων των ΜΑΤ, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, ενώ κατά την επιχείρηση της αστυνομίας την Παρασκευή προσήχθησαν 26 άτομα, ένα από τα οποία συνελήφθη για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.

Πηγή: NewsIt

Διαβάστε Περισσότερα »

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ! Αυτό είναι το πιο ΑΣΧΗΜΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!



Ο διαγωνισμός έγινε μεταξύ έξι ζώων, τα οποία παρουσίαζε ένας κωμικός σε πρωτότυπα βίντεο που αναρτήθηκαν στο YouTube...

Αυτό το ψάρι του Ειρηνικού που μοιάζει με έναν άσχημο και παραμορφωμένο γεράκο και απειλείται με εξαφάνιση, είναι πλέον και επισήμως το πιο άσχημο ζώο του κόσμου, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι οργανωτές ενός ασυνήθιστου διαγωνισμού, υπό την αιγίδα της Βρετανικής Ενωσης Επιστημών. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για τα ζώα που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.

Ο διαγωνισμός έγινε μεταξύ έξι ζώων, τα οποία παρουσίαζε ένας κωμικός σε πρωτότυπα βίντεο που αναρτήθηκαν στο YouTube. Το ψαράκι νικητής κέρδισε 795 ψήφους...

Το ψάρι φέρει το επιστημονικό όνομα Psychrolutes marcidus και ανήκει στην οικογένεια των ψυχρολουτήδων, ζει σε βάθος 600-1.200 μέτρων στα ανοιχτά των αυστραλιανών ακτών και κινδυνεύει να εξαφανιστεί λόγω της εντατικής αλιείας στην περιοχή.

Ο στρίγκωψ ο αβρόπτιλος ή κακάπο, ένας νυκτόβιος παπαγάλος από τη Νέα Ζηλανδία, που αποκαλείται και «παπαγάλος-κουκουβάγια», αλλά δεν πετά κατέλαβε την δεύτερη θέση ενώ στην τρίτη κατετάγη η μεξικανική σαλαμάνδρα ή αξολότλ, ένα αμφίβιο ικανό να περάσει όλη του τη ζωή ως προνύμφη, χωρίς να μεταμορφωθεί ποτέ σε ενήλικο ζώο.

protothema.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Δίδυμοι να ’ναι, κι ό,τι να ’ναι…

E515FFD0BE324D73DE25C0F825C3B266.jpg


celes2.jpg

Ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Alexander Severus με τον Eminem
celes3.jpg
O Αμερικανός συγγραφέας Mark Twain με τον ηθοποιό Ron Burgundy
celes4.jpg
Ο Αμερικανός στρατηγός George Patton με τον Donald John Trump
celes6.jpg
Ο γνωστός ράπερ Jay Z με αυτόν τον γκάγκστερ
celes0.jpg
Ο Leonardo DiCaprio με αυτό το κορίτσι
celes1.jpg
Arnold Schwarzenegger με αυτόν τον νεαρό
- See more at: http://arouraios.gr/2013/09/didumoi-na-nai-ki-o-ti-na-nai/#sthash.Jjiq45yu.dpuf
Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΙΓΑ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ! Έξαλλη η Νικόλ Κίντμαν πάει στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ποδηλάτη επειδή την έριξε κάτω!!! (PHOTOS)

ΣΙΓΑ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ! Έξαλλη η Νικόλ Κίντμαν πάει στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ποδηλάτη επειδή την έριξε κάτω!!! (PHOTOS)

Με ύψος που ξεπερνά το ένα μέτρο και τα 80 εκατοστά και ισορροπώντας πάνω σε δεκάποντες γόβες η Νικόλ Κίντμαν σωριάζεται χωρίς χάρη στο οδόστρωμα, έξω από την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου Carlyle στη Νέα Υόρκη.

Δευτερόλεπτα πριν ένας ποδηλάτης παρασύρει την Αυστραλέζα σταρ λίγο πριν εκείνη δώσει το «παρών» στην επίδειξη μόδας του Calvin Klein στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο «Μεγάλο Μήλο».

Όπως προέκυψε, ο δικυκλιστής ονόματι Καρλ Γου, είναι παπαράτσι εις βάρος του οποίου η Χολιγουντιανή ηθοποιός προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα μάλιστα με τα Αμερικάνικα Μέσα, η Κίνταμ δεν αντιμετώπισε το περιστατικό με τη δέουσα ψυχραιμία που αρμόζει σε μια σταρ, αλλά αξίωσε εν εξάλλω την ποινική του δίωξη.

Από το ατύχημα, η 46χρονη Κίντμαν τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, οι υπεύθυνοι κάλεσαν ασθενοφόρο προκειμένου να περιποιηθούν τα τραύματα της, ενώ ο παπαράτσι δέχτηκε κλήση από την αστυνομία μιας και στα πεζοδρόμια της Ν.Υόρκης απαγορεύεται η διέλευση ποδηλάτων.



Πηγή: Athens Magazine
Διαβάστε Περισσότερα »

Βόμβα για το Νο1 - Ψαλτάκης "Ο Δάντης θα πληρώνει 1.000 ευρώ κάθε φορά που λέει ότι το τραγούδι είναι δικό του"!



Ο Μάνος Ψαλτάκης έκανε γνωστή χθες την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, το οποίο τον δικαίωσε στην χρόνια διαμάχη που έχει με τον Χρήστο Δάντη, σχετικά με την...πατρότητα του τραγουδιού "My number one"! O συνθέτης με δηλώσεις που έκανε στην "Espresso" δίνει και λεπτομέρειες:

"Εμένα με ενδιέφερε η πρωτόδικη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, το οποίο με δικαίωσε. Αναφέρει ότι είναι καθαρά, κλεμμένο το τραγούδι και κάθε φορά που ο Χρήστος Δάντης λέει πως είναι δικό του, θα πληρώνει 1.000 ευρώ.

Και στο Εφετείο να πάει, κακό δικό του θα κάνει. Αν θυμάστε στις συνεντεύξεις μου από τότε έλεγα κακό της κεφαλής του, γιατί δεν επιθυμούσα να κάνω τίποτα, αυτός ήθελε να κάνει μαγκιές.

"Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά, γιατί είμαι αρκετά μάγκας και έξυπνος να ζω και χωρίς αυτά..."

Πηγή: Zappit

Διαβάστε Περισσότερα »

Ηλεία: Συλλήψεις για τον ένα τόνο χασίς που βρέθηκε σε παραλία!



Τα ναρκωτικά βρέθηκαν στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στην Κυλλήνη  - Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει και δύο Αλβανούς που εμπλέκονται στην υπόθεση...
Καρπούς απέδωσαν οι έρευνες των Αρχών και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου για τον εντοπισμό των δραστών που εμπλέκονται στην υπόθεση της μεταφοράς σχεδόν ενός τόνου χασίς στην παραλία της Ανάληψης στο Κάστρο της Κυλλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr τα δύο άτομα που έχουν συλληφθεί είναι έλληνες ηλικίας 40 - 50 ετών ο ένας απο το χωριό Μάχου και ο άλλος απο το χωριό Βρανά λίγο έξω απο το Βαρθολομιό και σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από την εν λόγω παραλία.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρονται να εμπλέκονται στη μεταφορά του χασίς και δύο Αλβανοί.

Πηγή: NewsIt
Διαβάστε Περισσότερα »

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Η ζωή του ΑΝΔΡΑ σε 3 εικόνες!!! Δείτε την PHOTO που σαρώνει στο διαδίκτυο!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Η ζωή του ΑΝΔΡΑ σε 3 εικόνες!!! Δείτε την PHOTO που σαρώνει στο διαδίκτυο!

Με τρεις παραλλαγές της ίδιας...εικόνα μπορεί να συγκριθεί ένας άνδρας, σύμφωνα με μια χιουμοριστική φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.Πώς η ζωή ενός... βαρβάτου αρσενικού μπορεί να συγκριθεί με την ταπεινή πορεία ενός... κόκορα;

Διαβάστε Περισσότερα »

Επίσημη αποκάλυψη: Η Μέρκελ ''έβλεπε'' την Ελλάδα εκτός ευρώ



Ο ιταλός τραπεζίτης Λορένζο Μπίνι Σμάγκι, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΚΤ, αποκάλυψε ότι η Μέρκελ εκτιμούσε για ένα ολόκληρο χρόνο πως η Ελλάδα θα μπορούσε να φύγει από το ευρώ χωρίς να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ευρωζώνη.

Η πιο επίσημη επιβεβαίωση των σκοτεινών σχεδίων της Μέρκελ για επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή ήρθε από τα ..χέρια του ιταλού τραπεζίτη Λορένζο Μπίνι Σμάγκι, ο οποίος εως τον Νοέμβριο του 2011 ήταν ένα από τα έξι μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Στο νέο του βιβλίο ''Morire di Austerita'', που μεταφράζεται ως ''Πεθαίνοντας από τη Λιτότητα'', ο Ιταλός αποκαλύπτει πόσο κοντά στη δραχμή ήταν η Ελλάδα, λόγω των εκτιμήσεων της Μέρκελ
Στο νέο του βιβλίο ''Morire di Austerita'', που μεταφράζεται ως ''Πεθαίνοντας από τη Λιτότητα'', ο Ιταλός αποκαλύπτει πόσο κοντά στη δραχμή ήταν η Ελλάδα, λόγω των εκτιμήσεων της Μέρκελ.
Όπως αναφέρει στο βιβλίο του η Γερμανίδα Καγκελάριος πίστευε από τον Σεπτέμβριο του 2011 εως το φθινόπωρο του 2012 ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να βγει από το ευρώ χωρίς να διαλυθεί η ευρωζώνη.

στο συμβούλιο υπουργών Οικονομικών, που έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία, ο Σόιμπλε έκανε την ανατριχιαστική πρόταση προς τον Βενιζέλο:''Δεχθείτε την οργανωμένη έξοδο από το ευρώ και εμείς θα σας βοηθήσουμε''.

Στο ''Πεθαίνοντας από τη Λιτότητα'' ο Ιταλός θυμίζει πως το ελληνικό πρόγραμμα είχε εκτροχιαστεί από τις αρχές του 2011.Μετά ακολούθησαν οι ''Αγανακτισμένοι'' στο Σύνταγμα, η πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου, τα άγρια επεισόδια στην ψήφιση του πρώτου Μνημονίου και το αποκορύφωμα ήρθε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο υπουργείο Οικονομικών.

Τότε δηλαδή που η τρόικα έφυγε εσπευσμένα από την Ελλάδα με αποτέλεσμα, λίγες ημέρες μετά, στο συμβούλιο υπουργών Οικονομικών, που έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία, ο Σόιμπλε να προβεί στην ανατριχιαστική πρόταση προς τον Βενιζέλο:''Δεχθείτε την οργανωμένη έξοδο από το ευρώ και εμείς θα σας βοηθήσουμε''.

Πηγή: NewsIt
Διαβάστε Περισσότερα »

Δείτε πώς είναι τα πραγματικά μέρη που γυρίστηκαν 30 διάσημες ταινίες του Hollywood!!!

Δειτε πως ειναι τα πραγματικα μερη που γυριστηκαν 30 διασημες ταινιες του Hollywood!!!


Ακολουθεί μια σειρά 30 φωτογραφιών με πραγματικές τοποθεσίες όπου γυρίστηκαν μερικές από τις πιο διάσημες ταινίες, όπως «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», «Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες», «Μόνος στο σπίτι» και πολλές επιτυχίες του Hollywood.

Το σπίτι της ταινίας «A Christmas Story»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (2)
«Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (3)
Το λύκειο από τις ταινίες «American History X» και «Grease»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (4)
Το σπίτι του Marty στην ταινία «Back to the Future»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (5)
Η αίθουσα bowling από την ταινία «Big Lebowski»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (6)
Οι πολυκατοικίες της ταινίας «Candyman»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (7)
Η παραλία από την ταινία «Goonies»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (8)
Τα διαμερίσματα της ταινίας «Child's Play»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (9)
Η τοποθεσία της ταινίας «City of God»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (10)
Η υπόγεια διάβαση από το «Κουρδιστό πορτοκάλι»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (11)
Η επαρχία 12 από την ταινία «The Hunger Games»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (12)
Το καταφύγιο του Dr. Evils από την ταινία «Austin Powers»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (13)
Οι φυλακές του Shawshank Redemption (Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ)
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (1)
Το σπίτι από την ταινία «Ο ψαλιδοχέρης»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (14)
Το σπίτι των Elliot από την ταινία «E.T.»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (15)
Το παγκάκι από την σκηνή του «Forrest Gump»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (16)
Το αρχηγείο των «Ghost Busters»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (17)
Το σπίτι από το «Μόνος στο σπίτι»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (18)
Το εστιατόριο από την ταινία «Leon the Professional»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (19)
Το σπίτι από την ταινία «Mrs. Doubtfire»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (20)
Το σπίτι από την ταινία «Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (21)
Η τοποθεσία του πόστερ της ταινίας «Once upon a time in America»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (22)
Το σπίτι από την ταινία «Poltergeist»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (23)
Από την ταινία του «Ποπάυ»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (24)
Η έπαυλη της ταινίας «Rocky Horror Picture Show»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (25)
Το κτήριο στο οποίο γυρίστηκε η σκηνή με τους πυροβολισμούς στην ταινία «Taxi Driver»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (26)
Η όπερα στην οποία τραγουδάει ο μπλε εξωγήινος στην ταινιά «Το πέμπτο στοιχείο»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (27)
Τα διαμερίσματα της ταινίας «Karate Kid»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (28)
Το ξενοδοχείο από την ταινία «The Shining»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (29)
Το κτήριο που χρησιμοποιήθηκε για το άσυλο στην ταινία «Twelve Monkeys»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (30)
Το σπίτι του Marty στην ταινία «Back to the Future»
Πραγματικές τοποθεσίες που γυρίστηκαν διάσημες ταινίες (5)
Πηγή: http://www.otherside.gr/
Διαβάστε Περισσότερα »