Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ... ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ;


H διαχείριση απορριμάτων είναι ένα θέμα που απασχολεί όλη την Ελλάδα ,αλλά μόνο την απασχολεί .
Και αυτό το λέμε γιατί, ναι μεν ζητάμε άμεση λύση του προβλήματος, αλλά αυτή να δοθεί μακριά από το σπίτι μας. Πρέπει να σκεφτούμε όμως πως η λύση ,όσο και αν καθυστερεί, είναι εις βάρος μας. Αυτά όσον αφορά για τους πολίτες .
Τώρα για τους (αν)αρμόδιους , υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαμε να πούμε. Και όταν μιλάμε για τους αρμόδιους δεν εννοούμε ,την εύκολη λύση δηλαδή την κεντρική εξουσία, όποια και αν είναι αυτή,αλλά τους τοπικούς άρχοντες : περιφερειάρχη ,νομάρχη και δημάρχους.
Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους κυρίους αυτούς, πως οι συνεδριάσεις ,είτε περιφέρειας είτε της ΤΕΔΚ, δεν γίνονται για να πίνουμε καφεδάκια και να τρώμε βουτήματα ,αλλά για να βρούμε λύσεις.
Υπάρχουν όμως και αντιπολιτευτικά σχόλια που λίγο πολύ συμφωνούν με την παραπάνω παράγραφο. Μεγαλοστομίες ανούσιες ,περιφέρονται σε τοπικά ΜΜΕ του νομού,οι οποίες όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα ,αλλά απογοητεύουν κάποιον που τις ακούει . Και αυτό γιατί βλέπει ότι ο αντικαταστάτης , σε περίπτωση εκλογών, της οποιασδήποτε δημοτικής αρχής δεν έχει θέσεις και λύσεις.....