Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

κ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ


Απάντηση σε όλα έδωσε, με σκληρή γλώσσα, ο δήμαρχος του δήμου Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός .

Ο κ. Πνευματικός μίλησε για το λιμενικό ταμείο, το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για τις δημοτικές εκλογές αλλά και το περιβόητο δελτίο που μιλούσε περί "οργασμού" εργασιών. Στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος του Δήμου Κορινθίων αναφέρθηκε στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Αλέξανδρος Πνευματικός αναφερόμενος στο λιμάνι δήλωσε πως η δημοτική αρχή έχει ως μοναδικό στόχο την δημιουργία δημοτικού λιμενικού ταμείου. Όσον αφορά το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως θα το πάρει για ακόμα μια φορά, εκφράζοντας την πεποίθηση πως θα κερδίσει και τις επόμενες εκλογές. Για το δελτίου τύπου που μιλούσε περί "οργασμού" εργασιών ο δήμαρχος δήλωσε πως η λέξη ήταν μεταφορική, η οποία ήθελε να υποδηλώσει την έκταση εργασιών που γίνονται στο δήμο .

Πάντως ο κ. Πνευματικός για άλλη μια φορά εξαπέλυσε πυρά προς πολλές κατευθύνσεις. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως ο δήμος Κορινθίων είναι και ο μοναδικός στο νομό που πραγματοποιεί μεγάλα σε μέγεθος και έκταση έργα. Τα μείον της υπόθεσης είναι, πως ορισμένα από τα έργα, που εκτελούνται, δεν τελείωσαν στο χρονικό πλαίσιο που είχε βάλει η δημοτική αρχή, η οποία έκανε και μία λανθασμένη επιλογή,την έναρξη δηλαδή πολλών έργων μαζί, σε διάφορους δρόμους, για την ανάπλαση της πόλης της Κορίνθου ,με αποτέλεσμα την απελπιστική κατάσταση που δημιουργείτε καθημερινά από τα αυτοκίνητα στο κέντρο.

Όσα ειπώθηκαν από τον Δήμαρχο Κορινθίων στη συνέντευξη τύπου, κυρίως οι χαρακτηρισμοί, δεν ταιριάζουν σε έναν αυτοδιοικητικό άντρα , ο οποίος και θα πρέπει να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε επίθεση και κριτική με λογική ,σύνεση και πάνω από όλα ηρεμία.

Δεν υπάρχουν εχθροί στην πόλη,παρά μόνο άνθρωποι που περιμένουν να γίνει η καθημερινότητά τους καλύτερη .

"lamogiopress"