Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

EXOYN XAΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ...


Η νέα κυβέρνηση όπως όλα δείχνουν προχωρά στον Καποδίστρια 2. Αυτό σημαίνει ότι Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι θα μειωθούν κατά πολύ. Ο Καποδίστριας 2 σε πολλούς χαλάει τα σχέδια και τους γκρεμίζει τα όνειρα για την διεκδίκηση ενός καλού εκλογικού αποτελέσματος, που θα τους οδηγήσει στην πολυπόθητη θέση του δημάρχου ή αντιδημάρχου Για άλλους πιο αισιόδοξους ,η διεύρυνση των δήμων τους κάνει να νιώθουν ότι θα είναι διαχειριστές σε ένα πιο μεγάλο ισχυρό και πιο εύρωστο οικονομικά δήμο .
Αν σκεφτούμε με την κοινή λογική , θα καταλάβουμε πως αυτοί που αισθάνονται πολύ πιο σίγουροι για το εκλογικό τους αποτέλεσμα σε έναν δυευρυμένο δημο ,θα είναι οι δήμαρχοι και οι αντιπολίτευσις των μεγάλων δήμων π.χ. των δήμων Κορίνθου , Λουτρακίου , Σικυωνίων , Ξυλοκάστρου καθώς και Ευρωστίνης .
Στον αντίποδα τον ύπνο τους θα χάσουν οι δήμαρχοι και οι αντιπολίτευσις των μικρότερων δήμων κυρίως των ορεινών του Νομού Κορινθίας καθώς και Βόχας , Βέλου? .
Σίγουρα ο Καποδίστριας 2 θα φέρει γκρίνια και φαγωμάρα ανάμεσα στα μέλη της σημερινής ΤΕΔΚ . Και αυτό φάνηκε με δηλώσεις ορισμένων δημάρχων μετά από μια έκτακτη σύσκεψη της ΤΕΔΚ , στις 13/11/2009 ,παρουσία του βουλευτή Κορινθίας του ΠΑΣΟΚ κ. Άγγελου Μανωλάκη .

"lamogiopress"