Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ...


Είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο, ότι με τα έργα πεζοδρομήσεων, που γίνονται στην πόλη της Κορίνθου , η πρωτεύουσα του Νομού αποκτά ταυτότητα.

Η δημιουργία υπόγειου γκαράζ, είναι και αυτό με την σειρά του ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο προγραμματίζεται να γίνει, και θα έχει ως στόχο να ανοίξουν αρκετές επιπλέον θέσεις πάρκινγκ.

Όμως η δημοτική αρχή του Δήμου, θα πρέπει να δει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέμα της φθοράς των οχημάτων πολιτών στα δημοτικά πάρκινγκ , που επισκέπτονται την πόλη της Κορίνθου,τοποθετώντας μερικούς άντρες της δημοτικής αστυνομίας, ως ασφάλεια στα συγκεκριμένα σημεία .

Υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας που σίγουρα δεν θα μπορούν να διασχίσουν αυτές τις αποστάσεις με τα πόδια για να φτάσουν στο προορισμό τους , αφού δεν θα μπορεί κάποιο όχημα, που τους μετέφερε μέχρι σήμερα, να τους αφήνει κοντά στο σημείο που έχουν κάποια δουλειά. Η δημοτική αρχή θα πρέπει να μεριμνήσει να υπάρχει ένα πολύ μικρό και διακριτικό mini bus για να κάνει δρομολόγια μέσα στον πεζόδρομο μεταφέροντας όσους δεν μπορούν να διανύσουν τέτοιες αποστάσεις.