Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ


Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2007 στο Δημοτικό Θέατρο έγινε η προγραμματισμένη εκδήλωση της Κίνησης Πολιτών με θέμα : "Η Κίνηση Μπροστά στον Καλλικράτη"

O επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών και δημοτικός σύμβουλος κ. Χ. Κασίμης στην ομιλία του, αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις που ανέλαβε η Κίνηση Πολιτών εδώ και 4 χρόνια για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των Κορινθίων και την υπεράσπιση των συμφερόντων του δήμου.Ενω συνέχισε τονίζοντας πως η δημοτική αρχή δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε το παρόν ούτε το μέλλον του δήμου έχοντας ήδη κλείσει τον κύκλο της.

Το μέλος της Κίνησης Πολιτών Μαρία Θελερίτη ανέλυσε τα τρωτά σημεία του σχεδίου Καλλικράτης εκφράζοντας την ελπίδα πως η διαβούλευση και οι προτάσεις των δήμων θα έχουν καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του σχεδίου νόμου που αργότερα θα αποτελέσει νόμο του κράτους.

Το λόγο πήρε πάλι ο κ. Κασίμης εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως τα πρόσωπα αυτά υπάρχουν σε όλους τους χώρους και πως το μέλημα των κομμάτων και των εμπλεκομένων στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου θα πρέπει να είναι ‘’να μη χάσει ο δήμος μας’’.