Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Κριτίκη στην Κυβέρνηση αλλά ... οι εισπράξεις σταθερές


Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γιώργος Δέδες επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες τη Μητρόπολη Κορίνθου και συναντήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί με το Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο.

Η συνάντηση αυτή συνέπεσε με την απόφαση του Αρχιεπίσκοπου να μοιραστούν φυλλάδια σε όλες τις εκκλησίες της Ελλάδας, για την οποία και δεν αναφέρθηκε κανείς από τους δύο. Ο κ. Δέδες μίλησε για την συνεργασία του με την Μητρόπολη Κορίνθου κάνοντας αναφορά στο κτιριακό και την στέγαση όλων των υπηρεσιών σε κτίρια της Μητρόπολης Κορίνθου, φυσικά με το αζημίωτο Και καλά κάνει και εισπράττει η μητρόπολη αυτά τα χρήματα , αλλά ας μην ξεχνάμε ότι θα μπορούσε σε περίοδο τέτοιας ύφεσης τουλάχιστον η ηγεσία του κλήρου θα μπορούσε να μην παίρνει αυτά το ποσό ως ότου βγει η χώρα από το μεγάλο αδιέξοδο.

Συγκεκριμένα η Εκκλησία της Ελλάδος, από την μία λέει μεγάλα λόγια για την αντιμετώπιση της κρίσης και τις λανθασμένες πολιτικές που ασκεί η κυβέρνηση, και από την άλλη εισπράττει από το ίδιο το κράτος πολλά χρήματα για την ενοικίαση κτιρίων όπου και στεγάζονται διάφορες υπηρεσίες της Ν.Α. Κορινθίας αλλά και άλλων Νομών.

Ας σταματήσουμε πια να είμαστε διπρόσωποι.