Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Eπιστολή του συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Κρυονερίου Κορινθίας


Κύριε Περιφερειακέ.

Ο Σύλλογός μας επισκέφθηκε στις 24.1.2011 μαζί με τον Γυμνασιάρχη κ. Βυτινιώτη, τον Δ/ντη ΔΕ Κορινθίας κ. Κωμαϊτη και τον προϊστάμενο του 2ου Γραφείου ΔΕ Κορινθίας κ. Ασβεστόπουλο, επιδίδοντάς τους την επισυναπτόμενη επιστολή.

Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης, ο κ. Κωμαίτης αποδέχθηκε αίτημά μας για από κοινού συνάντηση με τον Δήμο Σικυωνίων για το θέμα μας. Η διευρυμένη σύσκεψη έγινε στις 27.1.2011 στο Δημαρχείο Κιάτου, παρουσία των προαναφερομένων, του Δημάρχου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, των αρμοδίων Αντιδημάρχων, της Β' ΕΛΜΕ Κορινθίας, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Σικυωνίων και του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Κρυονερίου και του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Κρυονερίου, ο οποίος προσκόμισε ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου για υποστήριξη του Γυμνασίου μας.

Στη συνάντηση εκφράστηκε προς τον Δ/ντη ΔΕ Εκπαίδευσης Κορινθίας η ομόφωνη επιθυμία του Δήμου και όλων των φορέων, για τη διατήρηση και την ενίσχυση του Γυμνασίου Κρυονερίου, το οποίο εξυπηρετεί ολόκληρη την ημιορεινή ζώνη του Δήμου Σικυωνίων.

Το αυτό συνέβη και στην εσπερίδα για την Παιδεία, την οποία διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Σικυωνίων στις 29.1.2011 στο Δημαρχείο Κιάτου.

Κύριε Διευθυντά, ευελπιστούμε και στην δική σας υποστήριξη για την αναβάθμιση του σχολείου μας και σας προσκαλούμε να το επισκεφθείτε και ο ίδιος, για να διαπιστώσετε την υποδειγματική του λειτουργία.


Με εκτίμηση.


Πάνος Πούλος
Πρόεδρος Δ.Σ. συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Κρυονερίου Κορινθίας