Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Πώς σώθηκαν από το Aids 2 έφηβοι που είχαν συνευρεθεί ερωτικά με τη Ρωσίδα πόρνη

Δυο 18χρονα παιδιά σώθηκαν την τελευταία στιγμή από τον ιό του AIDS, τον οποίο τους είχε μεταδώσει η Ρωσίδα πόρνη, που εκδιδόταν σε παράνομο οίκο ανοχής στην οδό Φωκαίας 22 στην Αθήνα! Οι δυο έφηβοι έμαθαν από τα... ΜΜΕ ότι η 22χρονη Τατιάνα Μπουκτογιάροβα, με την οποία είχαν συνευρεθεί ερωτικά, είναι φορέας του AIDS και…

έσπευσαν αμέσως στις αρμόδιες αρχές, που τους χορήγησαν το αντίδοτο! Όποιος διατρέχει την ίδια απειλή έχει στη διάθεσή του 48 ώρες για να προλάβει το κακό, παίρνοντας το φάρμακο που αδρανοποιεί τον θανατηφόρο ιό.

Μέχρι αυτή τη στιγμή πάνω από 600 άνδρες έχουν τηλεφωνήσει στις υγειονομικές υπηρεσίες, θορυβημένοι από την είδηση.

Κατόπιν αυτού, το Αρχηγείο της Αστυνομίας έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες της Ρωσίδας ιερόδουλης, με στόχο να ενημερωθούν όσοι την «επισκέφθηκαν» και να υποβληθούν σε εξετάσεις για AIDS.


Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS), να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα: Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222 Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054

Στην 22χρονη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.


Πηγή : mychannel.gr