Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ασφάλισαν την Λόχαν για να μην.... τους πεθάνει!

Είναι πολύ εύκολο να μπατιρίσεις, αν ο πρωταγωνιστής σου πεθάνει στην μέση των γυρισμάτων. Για αυτό και τον ασφαλίζεις. Στην περίπτωση της Λίντσεϊ όμως, πρωταγωνίστριας στο Liz & Dick, της ταινία για την ζωή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, πρέπει να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ για να το καταφέρεις.


Κάθε ηθοποιός που πατάει το πόδι του σε γύρισμα ασφαλίζεται ώστε -αν πάθει οτιδήποτε- και καθυστερήσει ή αναβληθεί η ταινία, οι παραγωγοί να μην χάσουν τα λεφτά τους.

Σε τελειωμένες περιπτώσεις όμως, όπως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (πριν αποτοξινωθεί), ο Μίκυ Ρούρκ και φυσικά η Λίντσεϊ Λόχαν τα πράγματα αλλάζουν.

Γιατί, όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει ασφαλιστικός πράκτορας με σώας τας φρένας που θα υπέγραφε τέτοιο συμβόλαιο.

Ο παραγωγός του Liz & Dick, της ταινίας για την ζωή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ στην οποία η Λόχαν βρέθηκε να πρωταγωνιστεί, κατάφερε και βρήκε ένα τέτοιο παράφρονα τζογαδόρο.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «Εννοείται πως έχουμε προβλέψει πιθανές 'αναποδιές' λόγω του παρελθόντος της Λίντσεϊ. Για την ακρίβεια η Λόχαν είναι πλέον η πιο βαριά ασφαλισμένη ηθοποιός που έχει πατήσει ποτέ το πόδι της σε κινματογραφικό στούντιο».

Πηγή:iefimerida.gr