Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Πάμε για το … Hellenic Trump Towers Mall;

Από τα εγκαίνια των Δίδυμων κτιρίων με το όνομά του – TrumpTowersMall- στην Κωνσταντινούπολη, βάζει πλώρη για την Αθήνα και συγκεκριμένα για το Ελληνικό και την παραλιακή!

Ο λόγος φυσικά για τον αμερικανό μεγιστάνα Donald Trump ο όμιλος του οποίου εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αξιοποίηση του Ελληνικού.

Ο τουρκικός τύπος αναφέρεται στην επίσκεψη του κ. Trump, στην Τουρκία για τα εγκαίνια των δίδυμων κτιρίων Trump Towers Mall στην Κων/λη, που είναι το πρώτο κέντρο που ανοίγει ο ίδιος στην Ευρώπη.

Ο κ. Τrump είπε: « Η Τουρκία διοικείται πολύ καλύτερα από τις ΗΠΑ. Για την Αμερική λέγεται ότι είναι χώρα ευκαιριών, ‘ομως εγώ βλέπω περισσότερες ευκαιρίες να υπάρχουν στην Τουρκία» .

Ο κ. Trump συνεργάζεται με τον Ομιλο Dogan και τα εγκαίνια των διδύμων κτιρίων έγιναν από τον κ Trump και την κόρη του Ivanka, τον Πρόεδρο του Ομίλου Dogan , Αϊντίν Ντογάν και την σύζυγό του και τον πρωθυπουργού Ερντογάν και την σύζυγό του. Σημειώνεται ακόμα ότι ο κ Trump επιθυμεί να κατασκευάσει ξενοδοχείο στον Βόσπορο που θα φέρει το όνομά του.

Λέτε να δούμε και στο Ελληνικό το … Hellenic TrumpTowersMall…

Πηγή: troktiko.eu