Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε στροφή 180 μοιρών


«Ο κ. Τσίπρας είπε στον ελληνικό λαό, θα κάνω καταγγελία του μνημονίου και στην Ευρώπη είπε ‘ζητώ σας παρακαλώ πολύ επανεξέταση’», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι αυτό δεν είναι ήπια αλλαγή, είναι 180 μοίρες αλλαγή θέσεως, άλλο το ένα άλλο το άλλο…».



«Ο κ. Γλέζος, ο κ. Δρίτσας, ο κ. Στρατούλης, όλοι αυτοί μπορεί να βγαίνουν στα παράθυρα και στα ραδιόφωνα στην Ελλάδα και να λένε ότι θέλουν. Στην ζωή και στην πολιτική μετράει πάντα το επίσημο χαρτί. Το επίσημο χαρτί του κ. Τσίπρα προς τον κ. Μπαρόζο, την κα. Μέρκελ, τον κ. Σόιμπλε και όλους τους υπολοίπους, δεν λέει πουθενά τη λέξη μονομερής καταγγελία», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μεγάλος ηττημένος των προηγούμενων εκλογών 2012, χωρίς καμία αμφιβολία για μένα. Οι άνθρωποι υπέστησαν πανωλεθρία. Γιατί υπέστησαν πανωλεθρία; Γιατί αυτό που πίστευαν και ήθελαν να κάνουν ήταν να είναι πρώτη η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτος με μισό τοις εκατό διαφορά από το ΠΑΣΟΚ. Με ποιο στόχο; Να γίνεται μια κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, να πάμε δηλαδή πάλι εμείς τα κορόιδα να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά, και να είναι ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο από κάτω και να μας κατηγορούν για δοσίλογους, προδότες, προσκυνημένους. Τα ξέρετε όλα αυτά. Αυτό ήταν το σχέδιο. Θα περνάγανε αυτοί καλά, εμείς θα σώζαμε τη χώρα, και δεν θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους. Αυτό ήταν το σχέδιο», τόνισε.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας «έχετε ξανακούσει να δίνουν την καρέκλα του Πρωθυπουργού με εν λευκώ τη δυνατότητα να φτιάξει την κυβέρνηση που θέλει και με μόνο όρο να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, που υποτίθεται το λέει και αυτός και να λέει ο άνθρωπος αυτός δεν θέλω την καρέκλα του Πρωθυπουργού; Το έχετε ξανακούσει;».