Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Γυρίσαμε τους δείκτες στα ρολόγια μας στο μέλλον και σας παρουσιάζουμε το πρώτο ξενοδοχείο κάτω από τη θάλασσα που σχεδιάζεται στο Ντουμπάι!


Όλα τα είχε το Ντουμπάι μέχρι σήμερα εκτός από ένα ξενοδοχείο που να παρέχει διαμονή κάτω από τη θάλασσα, μέσα στο βυθό της! Μπορεί να ζήλεψε και από τις Μαλδίβες και το Rangali Island Resort, μπορεί και όχι...

Κείμενο: Ανθή Παρασκευοπούλου

Το επονομαζόμενο "Water Discus Hotel" λοιπόν σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις θα μοιάζει μάλλον με διαστημόπλοιο... καθώς θα απαρτίζεται από κτήρια σε σχήμα δίσκων μέσα και έξω από τη θάλασσα! Παράλληλα, τα πόδια του ξενοδοχείου θα είναι ανελκυστήρες (!) που θα μεταφέρουν τους επισκέπτες μέσα στο βυθό της θάλασσας. Άραγε μπορείτε να το φανταστείτε;



Οι υποθαλάσσιες εγκαταστάσεις θα βρίσκονται 10 μέτρα κάτω από το νερό και θα περιλαμβάνουν 21 δωμάτια, ένα κέντρο καταδύσεων και ένα μπαρ για να πιείτε φυσικά το ποτό σας με θέα μάλλον... φανταστική!

Η πρόταση βρίσκεται ακόμη στα σκαριά και κανείς δεν μπορεί πάντως να πει με σιγουριά ότι το έργο θα συμβεί τελικά καθώς αρκετά παρόμοια projects εγκρίθηκαν στο παρελθόν χωρίς ποτέ όμως να γίνουν!



Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι αν τελικά το "Water Discus Hotel" πάρει σάρκα και οστά στο Ντουμπάι, τότε το Burj Al Arab θα έχει ένα ισχυρό αντίπαλο για να ανταγωνιστεί!


Φωτογραφίες: http://www.telegraph.co.uk
Πηγή: travelstyle