Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ένα βήμα πριν την κατάθλιψη η πριγκίπισσα του Μονακό Charlene;


Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την πριγκίπισσα Charlene του Μονακό να βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Αιτία;


Το γεγονός ότι δεν έχει μείνει ακόμα έγκυος και δεν έχει φέρει στον κόσμο τον νόμιμο διάδοχο του πρίγκιπα Αλβέρτου. Όπως λένε οι κακές γλώσσες η Charlene είχε συμφωνήσει με τον Αλβέρτο να φέρει στον κόσμο το παιδί του μετά από την αποτυχημένη απόπειρά της να αφήσει την τελευταία στιγμή τον γαμπρό στα κρύα του λουτρού και να μην τον παντρευτεί.

Όμως ο πελαργός δεν έχει φανεί ακόμα και η θλιμμένη πριγκίπισσα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Διότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει ήδη δύο παιδιά εκτός γάμου, όμως κανένα από τα δύο δεν μπορεί να τον διαδεχθεί. Σύμφωνα με το περιοδικό Voici το θέμα της εγκυμοσύνης της Charlene είναι ταμπού στο παλάτι και μπορεί εκείνη να χαμογελά στις επίσημες εμφανίσεις της, όμως μέσα της είναι βαθιά στεναχωρημένη και αγχωμένη.

Οι φήμες ότι Αλβέρτος και Charlene έχουν κάνει συμφωνία ώστε η πριγκίπισσα να φέρει στον κόσμο τον διάδοχο του θρόνου είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν πολύ πριν από το γάμο τους. Μάλιστα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι όταν έμαθε ότι ο Αλβέρτος έχει και τρίτο νόθο παιδί, το οποίο το απέκτησε ενώ οι δυο τους είχαν σχέση, ήταν έτοιμη να φύγει για τη Νίκαια, όμως τη σταμάτησαν αξιωματούχοι του παλατιού. Τότε ήταν που ο Αλβέρτος της υποσχέθηκε ότι θα την αφήσει να φύγει μόνο εάν γεννήσει το διάδοχό του. Η ίδια βέβαια διαψεύδει όλες τις φήμες και τις χαρακτηρίζει αστείες, ενώ ο Αλβέρτο υποστηρίζει ότι διαρρέονται από άτομα που ζηλεύουν που επιτέλους είναι παντρεμένοι. Γεγονός πάντως είναι ότι η ίδια η πριγκίπισσα Charlene έχει παραδεχθεί ότι νιώθει μεγάλη μοναξιά στο παλάτι και πως έχει μόνο δύο ανθρώπους που θεωρεί φίλους της.

Πηγή:star.gr