Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

K. Καινούριου: Τίτλοι τέλους για την παρουσιάστρια και τον εφοπλιστή! (φωτό)


Ποιος ήταν ο ωραίος εφοπλιστής με τον οποίο είχε σχέση η όμορφη παρουσιάστρια; Το "CIAO" παρουσιάζει το παρασκήνιο ενός έρωτα που κατέληξε σε άδοξο χωρισμό σε σύντομο χρονικό διάστημα...


Αν και στην είδηση του φλερτ της όμορφης παρουσιάστριας του "Δέστε τους" με τον νεαρό επιχειρηματία όλοι έσπευσαν να μιλήσουν για νέο έρωτα στην πόλη, τελικά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον της παρουσιάστριας αναφέρουν πως οι δύο νέοι επέλεξαν από κοινού το χωρισμό, και αυτό επειδή οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις αυτή την περίοδο βρίσκονται σε άμεση προτεραιότητα, κάτι που τους έκανε να πάρουν την απόφαση να δώσουν ένα τέλος στο σύντομο ειδύλλιό τους. Εντωμεταξύ, υπήρξαν και φήμες που ανέφεραν πως η οικογένεια του νεαρού εφοπλιστή ήθελε τον Θέμη single και προσηλωμένο στις επιχειρήσεις τους και πίστευαν πως η σχέση του με την ξανθιά παρουσιάστρια θα τον αποσπούσε από τις δουλειές του, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Άλλωστε και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους προσπάθησαν να διατηρήσουν low profile. Το ζευγάρι κατάφερε με απόλυτη επιτυχία να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, προτιμώντας στέκια του Κολωνακίου που δεν θα τους τσακώνε ο φακός.



Εξάλλου, για όσο διάστημα η παρουσιάστρια ήταν μαζί με το νεαρό εφοπλιστή, αν και είχε παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένη, δεν ήθελε να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως σε έξοδό τους μαζί με την παρέα τους στον Ρέμο, λίγο πριν το χωρισμό τους, η Κατερίνα και ο Θέμης έκατσαν χωριστά και καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς κράτησαν τις απαραίτητες αποστάσεις για να μη δώσουν στόχο.

Πηγή: markos.tv