Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Νέο SYM – Citycom 300i CBS και Maxsym 400i ABS


Το scooter της SYM, Citycom 300i, δημιούργησε τη δική του τάση στην αγορά των 300αριών scooter με μεγάλους τροχούς. Πρόσφατα το Citycom300i δέχθηκε αισθητικές και χρωματικές παρεμβάσεις οι οποίες ανανέωσαν το χαρακτήρα του και την εμφάνισή του.


Ο αποθηκευτικός χώρος είναι αρκετά μεγάλος για να φιλοξενήσει ένα full face κράνος και μικροπράγματα. Διαθέτει panel με ψηφιακά όργανα και δύο δυνατούς προβολείς που κάνουν τη νύχτα, μέρα. Ο περιφερειακός εξοπλισμός του είναι πλήρης, καθώς διαθέτει κεντρικό διακόπτη ασφαλείας, παροχή 12V φόρτισης κινητού και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη με κουμπί για εύκολο άνοιγμα και ψηλή ζελατίνα στον στάνταρ εξοπλισμό.H νέα τιμή του με έκπτωση στα 3.595€


MAXSYM400i ABS

Το mega scooter , το MAXSYM400i, κυκλοφορεί πλέον και σε έκδοση ABS. Το σύστημα ABS σε συνδυασμό με το πίσω μεγάλο δισκόφρενο 275mm και τα δύο εμπρός δισκόφρενα 275mm με ακτινωτές 4πίστονες αντικριστές δαγκάνες, αυξάνουν την ασφάλεια πέδησης.

Η νέα έκδοση του MAXSYM έφερε μαζί και δύο διαφοροποιήσεις στο mega scooter της SYM. Η νέα έκδοση διαθέτει γρίλιες στην εσωτερική ποδιά που κατευθύνουν το θερμό αέρα στα πόδια του αναβάτη.

Επιπλέον, έχει προστεθεί και αισθητήρας φώτων όπου ανιχνεύει το φως του περιβάλλοντος και ενεργοποιείται αυτόματα, όταν σκοτεινιάζει ή όταν μπείτε σε ένα σκοτεινό τούνελ.
Το νέο MAXSYM400i ABS διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα πολυτέλειας και άνεσης, τις υψηλές επιδόσεις και την ασφάλεια που παρέχει, καθιστώντας το πολύ καλή λύση για όσους αναζητούν την άνεση και την άριστη οδική συμπεριφορά. Με τιμή 4.995 ευρώ, με 100 ευρώ μόλις παραπάνω από την απλή έκδοση
skai.gr