Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μιχάλης Ζαμπίδης: Πρωταθλητής και στις επιχειρήσεις


Ανήσυχο πνεύμα ο «Iron Mike», παράλληλα με τον επαγγελματικό αθλητισμό, καταφέρνει να δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά, προετοιμαζόμενος από τώρα για τη ζωή του μετά το τέλος της καριέρας του στο kick boxing.


Την Τετάρτη που μας πέρασε λοιπόν, ο Έλληνας πρωταθλητής άνοιξε και επισήμως τις πόρτες του νέου «Zambidis club» που δημιούργησε στην Αγία Παρασκευή και υποδέχτηκε εκεί τους fans τους, τους φίλους τους, δημοσιογράφους και πολλούς ανθρώπους του θεάματος και της τέχνης. Δεν σταμάτησε να χαμογελάει, να υπογράφει αυτόγραφα, να λύνει απορίες σχετικά με τη γυμναστική και φυσικά να εξιστορεί πολλά από τα σπουδαία αγωνιστικά κατορθώματά του! Ο Νίκος Βουρλιώτης έντυσε μουσικά το όμορφο πάρτι που διοργάνωσε ο Mike και ο πολύς κόσμος που βρέθηκε εκεί δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και με τον αγαπημένο του NiVo!
«Έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ο κόσμος των επιχειρήσεων» είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην Espresso όταν ρωτήθηκε για το πόσο εύκολο είναι να είσαι πρωταθλητής τόσο στο ρινγκ όσο και στις μπίζνες.
gossip-tv.gr