Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Τεράστιες διαφορές, απαντά αύριο!



Επιβεβαιώθηκε το... χάσμα ανάμεσα σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Σέρβο προπονητή να δίνει την τελική του απάντηση το μεσημέρι της Τρίτης!



Άκαρπο και το τέταρτο ραντεβού ανάμεσα σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Ζέλικο Ομπράντοβιτς! Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως... διαφωνούν στην συνάντηση της Δευτέρας και όλα δείχνουν διαζύγιο μετά από δεκατρία ολόκληρα χρόνια. Ένα τέλος εποχής που κανείς στο «πράσινο στρατόπεδο» δεν θα ήθελε να ζήσει. Οι δύο πλευρές εκτός από το θέμα του μπάτζετ φαίνεται πως έχουν σημαντικές διαφορές και σε άλλα θέματα, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από το θέμα που προέκυψε με τις σημερινές τοποθετήσεις του «Ζοτς» κατά την άφιξη του από το Ντουμπάι και την... απάντηση του Γιαννακόπουλου.

Το... θρίλερ, πάντως, αναμένεται να κρατήσει λίγες ώρες ακόμη. Ο Σέρβος προπονητής θα δώσει την τελική του απάντηση το μεσημέρι της Τρίτης και αφού πρώτα σταθμίσει για ακόμη μία φορά τα δεδομένα της κατάστασης. Οι πιθανότητες για ανατροπή της κατάστασης είναι ελάχιστες και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει, ώστε οι δύο πλευρές να βάλουν νερό στο κρασί τους και να πορευτούν μαζί για την επόμενη τριετία...

gazzetta.gr