Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Τελικά, ποιο είναι το ιδανικό νούμερο των ερωτικών συντρόφων σου;


Τέσσερις είναι λίγοι, είκοσι γεμίζουν τρία μίνι βαν... Ποιος είναι τέλος πάντων ο σωστός αριθμός των ερωτικών συντρόφων για τα δύο φύλα; Το δέκα το καλό, υποστηρίζει νέα αμερικανική έρευνα.
Το ολοστρόγγυλο νούμερο 10 αποτελεί τον τέλειο αριθμό των ερωτικών συντρόφων, τόσο μιας γυναίκας όσο κι ενός άντρα, αφού ούτε υπερβολικό τον λες, αλλά ούτε και ασήμαντο, σύμφωνα με νέα αποκαλυπτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το site για ραντεβού SeekingArrangement.com.
Έτσι λοιπόν, όσοι είχαν λιγότερους από 10 ερωτικούς συντρόφους θεωρούνταν μάλλον άπειροι, άρα και ακατάλληλοι για μια νέα σχέση, ενώ όσοι ξεπερνούσαν το διψήφιο αυτό νούμερο δεν ήταν και κελεπούρια, σύμφωνα πάντα με τις απαντήσεις  των 1000 ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα.
 
Πιο αναλυτικά, το 46% των αντρών θεώρησε ότι ο αριθμός 10 αγγίζει την τελειότητα, ενώ το το 36% των γυναικών  και το 42% των αντρών παραδέχτηκε πως προτιμά ο αριθμός των ερωτικών παρτενέρ του έτερον τους ήμισυ να είναι μονοψήφιος, παρά διψήφιος.
Όσοι συμμετείχαν στη δημοσκόπηση ρωτήθηκαν επίσης για το αν θέλουν να ξέρουν το ερωτικό παρελθόν των αγαπημένων τους. Έτσι λοιπόν, το 65% των γυναικών παραδέχτηκε πως προτιμά την άγνοια (από την απογοήτευση ίσως;), όπως και το ισχυρό 70% των αντρών.
Φαίνεται λοιπόν πως οι άντρες διατηρούν το προφίλ του "αυστηρού" της σχέσης, καθώς η πλειοψηφία τους (2 στους 3) δε θέλει να ξέρει το παρελθόν της φίλης του. Τι να τους κάνει τους μεταμεσονύκτιους εφιάλτες εξάλλου;
Celebrities και αριθμοί
Δεν είναι λίγοι οι stars που έχουν μοιραστεί με τους φανς τους μια από τις πιο πικάντικες λεπτομέρειες που θα ήθελε κανείς να γνωρίζει.
Η Blake Lively είχε αποκαλύψει πως μόνο 4 άντρες έχουν περάσει από το κρεβάτι της, όπως και η δικιά μας Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ ο Mick Jagger έχασε το μέτρημα στις 4.Χιλιάδες.
 
Από πλευράς του, ο πρώην της Katy Perry,  Russell Brand, έχει παραδεχτεί πως... στα ντουζένια του είχαν περάσει μέχρι και τρεις γυναίκες -την ημέρα- από την κρεββατοκάμαρά του .Όσο για τον Δον Ζουαν της εποχής του,  Warren Beatty; Έχει αλλάξει 12.775 ερωτικούς συντρόφους (ή τουλάχιστον έτσι λέει).

cosmos.gr