Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ο Βαλάντης κρίνει Πάριο, Αλεξίου και Γαλάνη!!! Σάλος με τις δηλώσεις του!!!


Ο Βαλάντης (ποιος;;;) κρίνει Πάριο, Αλεξίου και Γαλάνη!!! Σάλος με τις δηλώσεις του!!!Ο Βαλάντης μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας επέστρεψε στην αθηναϊκή νύχτα και φαίνεται ότι θέλει η επιστροφή του να συνοδευτεί και με τον ανάλογο θόρυβο.
Έτσι στην πρόσφατη συνέντευξή του στο «ΕΓΩ» εκτός από την αποκάλυψη ότι για ενάμιση χρόνο έκανε χρήση ναρκωτικών και ότι έχει κάνει σεξ με τρεις γυναίκες συγχρόνως, μίλησε με διόλου κολακευτικά λόγια για Γιάννη Πάριο, Χαρούλα Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη. Μάλλον, ο Βαλάντης είναι της άποψης... «τα άλογα τα σκοτώνουμε όταν γερνάνε» διότι δεν μπορούμε αλλιώς να εξηγήσουμε την άποψή του ότι οι παραπάνω μεγάλοι (καλλιτεχνικά) τραγουδιστές έπρεπε να είχαν αποσυρθεί επειδή έχουν περάσει τα 50!!!!
Ο Βαλάντης στην επίμαχη συνέντευξη δήλωσε ότι δεν θα τραγουδά στα 45 ή τα 50 του, επειδή η εικόνα του τότε θα έχει αλλάξει και δεν θα είναι αυτή που εκείνος επιθυμεί. Και την ίδια άποψη έχει και για τον Γιάννη Πάριο λέγοντας χαρακτηριστικά. «Όχι, δεν θα τον έβλεπα πια! Τον έχω ακούσει, τον θαυμάζω, είναι από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές. Θεωρώ ότι δεν έχει περάσει μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής από τον Πάριο, αλλά όλα έχουν κι ένα όριο. Μετράει η εικόνα και το όλο "πακέτο"».
Σε ερώτηση αν έχει την ίδια άποψη και για τις Γαλάνη και Αλεξίου, απάντησε καταφατικά. «Νομίζω ότι πρέπει να σταματάς σε ορισμένη ηλικία. Είναι σαν τους ποδοσφαιριστές. Μετά τα 50 σου, μπορείς να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Εγώ θα προτιμούσα ο Γιάννης Πάριος να κάνει παραγωγές σε νέα παιδιά, να επιλέγει τραγούδια, να δημιουργήσει νέο καλλιτεχνικό "αίμα" και όχι να τραγουδάει. Τι άλλο να αποδείξει;» αναρωτήθηκε ο αοιδός, του οποίου μάλλον διαφεύγει ότι οι παραπάνω δεν είναι του ποπ ρεπερτορίου και δεν είναι Ρουβάς και Φουρέιρα, που η εικόνα πάει «πακέτο» με το τραγούδι. Ο Πάριος και η Αλεξίου και η Γαλάνη δεν έκαναν καριέρα με τους κοιλιακούς, αλλά με τη φωνή... Αυτά.
Η επίμαχη δήλωση του Βαλάντη εννοείται ότι προκάλεσε αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο και σε συναδέλφους του που τους σηκώθηκε η τρίχα. Η Κατερίνα Στανίση δήλωσε ότι θα πρέπει να «σκεφτόμαστε πολύ καλά πριν καν προφέρουμε τα ονόματα τους! Ας προσφέρουν αυτοί και μετά ας μιλήσουν.», ενώ ο Γιώργος Γερολυμάτος ήτο πιο σκληρός: «Μα δεν υπάρχει Βαλάντης στον χάρτη, δεν είναι ..είναι ντροπή δηλαδή! Τον Βαλάντη τα τελευταία χρόνια τον έχετε ακούσει πουθενά εσείς; Μιλάει για τον Πάριο ο Βαλάντης; Ή για την Γαλανή; Δηλαδή ρε παιδιά έλεος πια ας ντραπούμε λίγο!»
www.inthevip.gr