Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Έπιασε στα πράσα τον οικοδόμο σύζυγό της... με άντρα

Ο κλάδος των οικοδόμων της Πάτρας είναι ανάστατος λόγω συνάδελφου τους που πιάστηκε στα πράσα με άλλον άντρα.

Οικοδόμος από την Πάτρα όχι απλά είναι gay αλλά η γυναίκα του τον χώρισε επειδή τον έπιασε επ” αυτοφώρω με άλλον άνδρα.

Όλα ξεκίνησαν προ μηνών όταν κάποιος από τους συναδέλφους του οικοδόμος στην Πάτρα, έμαθε πως η εν διαστάσει σύζυγος του φίλου του, διαδίδει στην πόλη πως τον πέταξε έξω από το σπίτι γιατί είναι gay και μάλιστα τον έπιασε στο κρεβάτι με άντρα

Μάλιστα η γυναίκα έλεγε με θυμό πως «δεν σεβάστηκε τα παιδιά του, πως η ίδια δεν είχε καταλάβει το παραμικρό όλο αυτό το χρονικό διάστημα και ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν είδε μπροστά στα μάτια της τη «σκηνή»! «Σιχάθηκα τον εαυτό μου που κοιμόμουν μαζί του» τόνιζε.

Το «νέο» για τον gay οικοδόμο στην Πάτρα λοιπόν, είχε διαδοθεί, ωστόσο ο ίδιος το διέψευδε κατηγορηματικά. Και όχι μόνο. Ισχυριζόταν πως η γυναίκα του τα λέει όλα αυτά επειδή στενοχωρήθηκε που χώρισαν και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. Απειλούσε δε πως θα την βάλει στη θέση της.

Ο gay οικοδόμος συζητούσε το «πρόβλημα» που αντιμετώπιζε με την γυναίκα του και με έναν κολλητό του, ο οποίος είχε ακούσει τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου, όμως μπροστά του έβλεπε έναν «καρδαμωμένο» άνδρα, που έμοιαζε να είναι «πήχτρα» στην τεστοστερόνη.

Μέχρι που μία ημέρα συνέβη ένα τυχαίο γεγονός που του απέδειξε πως η πρώην σύζυγος μάλλον είχε απόλυτο δίκιο. Επισκέφθηκε ξαφνικά τον οικοδόμο φίλο του στο σπίτι στην Πάτρα και εκείνος του άνοιξε με μία ρόμπα (χρώματος ροζ μάλιστα, όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του). Και μπορεί το «ροζ» να μην είναι περίεργο, όμως ο φίλος δεν του επέτρεψε την είσοδο στο σπίτι αφού στο εσωτερικό του βρισκόταν άλλος άνδρας.


Ο οικοδόμος επείσθη πως ο συνάδελφός του, όχι απλά έκανε «διπλή ζωή», αλλά είχε ιδιαίτερη προτίμηση στο ανδρικό φύλλο. Από ντροπή δεν του είπε κάτι εκείνη την ώρα, προτίμησε να φύγει, όμως αργότερα εξιστορούσε σε άλλους συναδέλφους του, τι είχε δει με τα ίδια του τα ματάκια.

Μάλιστα «μούτζωνε» τον εαυτό του, που είχε πιστέψει τους ισχυρισμούς του φίλου του οικοδόμου, ότι δήθεν η «πρώην» του, τον κατηγορεί αδίκως και πως εκείνος διατηρεί πολλές σχέσεις με γυναίκες με αποτέλεσμα η σύζυγος να ζηλεύει και να επιχειρεί να τον «βαπτίσει» gay.