Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Ταξίδευε επί εφτά μήνες για να φάει ...χυλόπιτα!!!!

Θα μπορούσε να είναι μια πολύ ρομαντική ιστορία... Ή ένα σενάριο για... θρίλερ στο Χόλιγουντ!

Ένας Τούρκος έπαθε εμμονή με νεαρή από τη Μεγάλη Βρετανία που γνώρισε ένα καλοκαίρι στην Κύπρο.

Αποφάσισε να ταξιδέψει 7 μήνες από την Τουρκία μέχρι το Plymouth με το φουσκωτό του για να τη συναντήσει. Λογαριάζοντας ωστόσο χωρίς... την ξενοδόχο η οποία τον είχε μπλοκάρει στο Facebook!
Ο 38χρονος Ramazan Noyan Culum, αποφάσισε να σαλπάρει με το μήκους 16 ποδιών φουσκωτό του τον περασμένο Απρίλιο για να φτάσει μετά από 7 μήνες στην πόλη που ζει η κοπέλα που έκλεψε την καρδιά και το μυαλό του. Πρόκειται για την Courtney Murray, την οποία και γνώρισε τυχαία το καλοκαίρι του 2005 (!!!) σε διακοπές στην Κύπρο.

Από τότε έπαθε εμμονή μαζί της.
Από τη μια εκείνη τον απορρίπτει συστηματικά, από την άλλη οι Αρχές της χώρας τον συνέλαβαν δίνοντας τέλος στα όνειρα του.

Ο Culum γνώρισε την όμορφη Courtney σε υποβρύχιες καταδύσεις. Εκείνη εργαζόταν σαν σερβιτόρα σε εστιατόριο επί σειρά ετών.

Ο 38χρονος εντόπισε το μαγαζί στο οποίο εργαζόταν η Murray και άρχισε να το επισκέπτεται τακτικά παρακαλώντας την να τον παντρευτεί. Στη συνέχεια μάλιστα κατάφερε να αποσπάσει το τηλέφωνο της βομβαρδίζοντάς τη με αναρίθμητα μηνύματα και κλήσεις.

Παρά την άρνηση της νεαρής, εκείνος συνέχισε. Μέσα στο πάθος του μάλιστα, εμφανίστηκε στο εστιατόριο κραδαίνοντας ένα μαχαίρι, κάτι που έκανε για πρώτη φορά τις Αρχές να επέμβουν.
Η νεαρή Βρετανίδα θορυβήθηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην πατρίδα της και να αρχίσει μια νέα ζωή. Σήμερα είναι παντρεμένη, αλλά ο Ramazan ακόμα δεν μπορεί να την ξεχάσει.
Τώρα πλέον ο Τούρκος είναι στη Βρετανίαμ αντιμέτωπος με την απέλαση και απειλεί πως θα προβεί σε απεργία πείνας για να διατυμπανίσει παντού το πόσο πολύ και απεγνωσμένα θέλει την Courtney.

www.kamikaze.gr