Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι σήμερα πασίγνωστος και γοητευτικός τραγουδιστής…Ο μικρούλης της φωτογραφίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρό παιδί ασχολούνταν με τον αθλητισμό. Μεγάλη του αδυναμία το μπάσκετ, με το οποίο ασχολήθηκε και επαγγελματικά μεγαλώνοντας, περνώντας από την ομάδα του Αιγάλεω και από τον ΠΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με το μόντελινγκ. Τελικά, όμως, εκείνο που τον κατέκτησε ήταν το τραγούδι, με αποτέλεσμα πλέον να αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς και γοητευτικούς τραγουδιστές της χώρας μας.
Πρόκειται για τον Χρήστο Χολίδη, η παιδική φωτογραφία του οποίου προβλήθηκε από την εκπομπή “Ελένη”. Αν και δεν είναι πολλά χρόνια στο χώρο της σοουμπίζ έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός και να έχει το δικό του κοινό. Επίσης, πολλά από τα τραγούδια του έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, με τον ίδιο να αποτελεί πλέον ένα από τα μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Η συμμετοχή του στο “Just the two of us”, δε, τον βοήθησε να απελευθερωθεί μπροστά στις κάμερες και να νιώσει πιο χαλαρός ακόμα και στις συνεντεύξεις του, όπως έχει παραδεχτεί.
Ο πιτσιρίκος της φωτογραφίας απέκτησε όσα ονειρεύτηκε και ίσως ακόμα περισσότερα. Η επαγγελματική του επιτυχία συνδυάζεται και με μία ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Εδώ και αρκετό καιρό, ο γοητευτικός τραγουδιστής είναι ζευγάρι με την Δούκισσα Νομικού, με την οποία είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Πηγή: athensmagazine