Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Αποκτήστε τους τέλειους κοιλιακούς με μία μόνο άσκηση!

Οι Ρωμαίοι στην αρχαιότητα χρησιμοποιούσαν την αντίσταση λόγω ακινησία σαν μία από τις πιο αποδοτικές μεθόδους εκγύμνασης των μονομάχων! Μην τρομάζετε, δεν πρόκειται για κάτι επίπονο αλλά για μία άσκηση που δεν θα σας αφήσει να ταλαιπωρείστε με πολλές και διαφορετικές ασκήσεις για να αποκτήσετε τους κοιλιακούς που ονειρεύεστε. Κάνοντας την άσκηση που ακολουθεί για 5 με 10 λεπτά κάθε μέρα, θα δείτε σε μικρό διάστημα διαφορά στην κοιλιά σας αλλά και στο παντελόνι σας!

Ξαπλώστε στο πάτωμα του δωματίου και τοποθετήστε τα πόδια στον τοίχο ελάχιστα ψηλά ώστε να είναι ελαφρώς λυγισμένα κρατώντας αντίσταση. Στη συνέχεια, σηκώστε το κεφάλι και τους ώμους ψηλά και κρατηθείτε σε αυτή τη στάση χωρίς να κινήστε για 1 λεπτό. Αν θέλετε μπορείτε να τοποθετήσετε τα χέρια στους μηρούς. Στη συνέχεια χαλαρώστε και επαναλάβετε την άσκηση. Η δύναμη που ασκείται μέσω της ακινησίας θα οδηγήσει τους κοιλιακούς να γίνουν σαν πέτρα!
Σε περίπτωση που θέλετε να γυμνάσετε τους πλάγιους κοιλιακούς μπορείτε να βάλετε και τα δυο σας χέρια στον έναν μηρό σας στρίβοντας ελάχιστα το σώμα σας προς την αντίστοιχη κατεύθυνση.

queen.gr