Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Σκότωσε άνδρα και εραστή της και τους τεμάχισε με πριόνι

Αποτρόπαιο έγκλημα εξετελέσθη στην Αυστρία, με θύτη 34χρονη Εστιμπαλίζ Καραντζά, η οποία αφού σκότωσε, τον άνδρα της και τον εραστή της, στη συνέχεια τεμάχισε τα θύματά της και τοποθέτησε τα κομμάτια τους σε κατάψυξή.

Η «γυναίκα του πάγου», όπως την αποκάλεσαν τα αυστριακά μέσα, ομολόγησε ότι σκότωσε τα θύματά της με πιστόλι, μπερέτα, και στη συνέχεια τα τεμάχισε με αλυσοπρίονο και έβαλε τα κομμάτια τους σε κατάψυξη στο υπόγειο. Η Καραντζά, ήταν σύζυγος ιδιοκτήτη παγωτατζίδικου, το οποίο συστεγαζόταν με την οικεία τους.

Οι λόγοι που την οδήγησαν στη διάπραξη των, φριχτών, αυτών εγκλημάτων, ήταν αφενός για τον άνδρα της, ότι μετά το γάμο τους, η συμπεριφορά του απέναντί της άλλαξε εντελώς απέναντί της. Αφετέρου για τον εραστή της ότι διατηρούσε παράλληλη σχέση και αυτό την εξόργιζε.

Η εισαγγελέας χαρακτήρισε την κατηγορούμενη ως «ωρολογιακή βόμβα» που ήταν έτοιμη να εκραγεί και δήλωσε ότι, «είναι σαφές ότι η γυναίκα αυτή έχει δύο πλευρές», το οποίο σημαίνει πως πρόκειται να επαναλάβει τις πράξεις της.
paraskhnio.gr