Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Οι κουπ της Kylie Minogue τα τελευταία 25 χρόνια!!! Σε ποιες περιπτώσεις θα έπρεπε να τα είχε ξυρίσει γουλί;;;; (PHOTOS)


Οι κουπ της Kylie Minogue τα τελευταία 25 χρόνια!!! Σε ποιες περιπτώσεις θα έπρεπε να τα είχε ξυρίσει  γουλί;;;; (PHOTOS)
Η κώμη της Kylie Minogue χρόνο με τον χρόνο
Όταν πρωτοεμφανίστηκε, το 1987, ήταν ένα 18χρονο κορίτσι με ξανθές μπούκλες και φρέσκο βλέμμα. Με την πάροδο των ετών εξελίχθηκε σε απόλυτη ποπ ντίβα και σε αυτό συνέβαλαν και οι φροντισμένες στυλιστικές επιλογές της.

Τα χτενίσματά της «ακολούθησαν» την πορεία της στην σόουμπιζ, από έφηβη ερμηνεύτρια εύπεπτων επιτυχιών σε ώριμη, συνειδητοποιημένη και πάντα κραταιά σταρ.

Η Kylie δεν έχασε το στυλ της ακόμη και όταν έχασε τα μαλλιά της, εξαιτίας της θεραπείας για τον καρκίνο που τη «χτύπησε» το 2005. Λίγους μήνες μετά τις χημειοθεραπείες εμφανίστηκε με κοντό μαλλί που έκανε τους πάντες να την χειροκροτήσουν.

Η Kylie Minogue συμπληρώνει εφέτος 25 χρόνια καριέρας και το γιορτάζει με την κυκλοφορία μιας σπέσιαλ συλλογής με τα καλύτερα κομμάτια της, αλλά και ενός βιβλίου με τα καλύτερα κοστούμια της.























www.newsbeast.gr