Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Τι να τον κάνω τον Γαβαλά στην φυλακή;




Νομοθετική πλατφόρμα ώστε όλοι όσοι κρίνονται ένοχοι και καταδικάζονται για φοροδιαφυγή να οδηγούνται στη φυλακή αναζητά το υπουργείο Οικονομικών...

Με συγχωρείτε αλλά η μόνη φράση που μου έρχεται στο μυαλό αυτή την στιγμή σαν απάντηση στη νέα αυτή ανόητη αναζήτηση των οικονομικών εγκεφάλων της κυβέρνησης είναι «χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι».

Δηλαδή όλοι αυτοί που μέσω κλοπής του Δημοσίου (γιατί όταν δεν  πληρώνεις φόρους και ΦΠΑ ουσιαστικά κλέβεις το ίδιο σου το κράτος) έφτιαξαν τεράστιες περιουσίες, έχτισαν τις βιλάρες τους, απόκτησαν κότερα μέχρι και… αεροπλάνα, θα μπούνε τώρα στη φυλακή, κάποια στιγμή σύντομα θα βγουν π.χ. για λόγους υγείας ή γιατί… θέλουν να αυτοκτονήσουν, μετά θα δικαστούν, θα πληρώσουν κάτι ψηλά μέσα από κάποιο διακανονισμό και από'δω παν και οι άλλοι.

Ε λοιπόν εμένα δεν με ενδιαφέρει όλα αυτά τα λαμόγια να πάνε φυλακή και να τους τρέφουμε και από πάνω. Με ενδιαφέρει να τους πάρει το κράτος ό,τι έχουν και δεν έχουν (από τον παράνομο πλουτισμό τους) και οι βιλάρες τους, οι καταθέσεις τους, τα Cayenne τους και τα εξοχικά τους στη Μύκονο να πάνε στα δημόσια ταμεία.

Τι να τον κάνω τον συμπαθέστατο Λάκη Γαβαλά στη φυλακή; Ή τον βουλιμικό Άκη που δεν σταμάταγε πουθενά; Να δικαστούν αμέσως και εφόσον κριθούν τελεσίδικα ένοχοι να τους τα πάρουν όλα.

Αυτή είναι λύση. Η άλλη, δηλαδή να μπούνε φυλακή οι φοροφυγάδες και άλλες τέτοιες ανοησίες είναι φανερό ότι μόνο για την προστασία των κλεφτών θα γίνει.


Πηγή: newsbomb.gr