Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

"Βόμβα" στον Παναθηναϊκό! - Αποχωρεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - "Με πρόδωσε το ίδιο μου το αίμα, ο Θανάσης"!
- Την αποχώρηση του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος 
- Με δάκρυα στα μάτια ο πρόεδρος των "πρασίνων" κατηγόρησε τον θείο του, Θανάση πως τον κορόιδεψε δίνοντας του λάθος οκονομικά στοιχεία
- "Ο Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί τους χρωστούσε πολλούς μήνες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Υπάρχουν αποδείξεις...", τόνισε
- Το θέμα προέκυψε από την εμφάνιση της οφειλής του Μπατίστ

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου και λίγο μετά τις 2 έριξε τη... βόμβα. Όλοι περίμεναν να αναφερθεί στο θέμα που προέκυψε με τον Μπατίστ, ωστόσο δεν αναφέρθηκε καθόλου σε αυτό. Αντίθετα η οφειλή της ΚΑΕ ήταν η αφορμή για να έρθει στην επιφάνεια ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο πλέον απειλεί την ύπαρξη του πιο πετυχημένου συλλόγου στον ελληνικό αθλητισμό τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρηση του κατηγορώντας τον θείο του, Θανάση και πλέον το μικρότερο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι πως η ομάδα γίνεται άνω-κάτω λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Δεν είναι ευχάριστα αυτά που θα πω σήμερα. Από το 1987 που ανέλαβε η οικογένειά μου το μπάσκετ του Παναθηναϊκού μέχρι το 2002 τη διαχείριση της ομάδας την είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. 

Εκτοτε την ανέλαβε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Μετά ψάξαμε να βρούμε κάποιους αγοραστές. Κάτι τέτοιο δεν έγινε δυνατό και λόγω της αγάπης μου για την ομάδα βγήκα μπροστά για να κρατήσω το σύλλογο. 

Οταν ζήτησα από τους συνεργάτες του Θανάση Γιαννακόπουλου να πάρω στα χέρια μου τα οικονομικά στοιχεία με κοροϊδεψαν οικτρά το καλοκαίρι. 

Πήρα στα χέρια μου την κανονική εικόνα μόλις σήμερα. Πολλοί ρωτούσατε γιατί έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Ο Ζοτς λοιπόν έφυγε γιατί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πάρα πολλούς μισθούς και κάτι τέτοιο συνέβαινε και με αθλητές. 

Για όλα υπάρχουν αποδείξεις. Αποδείξεις, όχι ενδείξεις. Λυπάμαι που λέω κάτι τέτοιο. Δεν έχω την δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες. Ηθελα να κρατήσω ψηλά τον Παναθηναϊκό. Πολλοί από εσάς μου έχετε κάνει ανελέητο πόλεμο. Φίλαθλοι με έχουν κατηγορήσει . Οποιος αγαπαέι όμως, κρατάει το στόμα του κλειστό γι' αυτούς που αγαπάει. Δεν ανέχομαι την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Οσο και αν το θέλω οι μετοχές είναι ήδη στη διάθεση του οποιουδήποτε. Τις κάνω και δώρο στον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο ή σε όποιον Παναθηναϊκό θέλει. Αλλιώς αν δεν βρεθεί κάποιος θα τις επιτρέψω στον ερασιτέχνη εκεί όπου ανήκουν. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο» τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και δακρυσμένος αποχώρησε από την αίθουσα. 

Πηγή: NewsIt