Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Ο Σαμαράς υποσχέθηκε τζαμί στον Ερντογάν
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του στην Ντόχα του Κατάρ (τι σύμπτωση!) και συζήτησαν το θέμα της κατασκευής τζαμιού στην Αθήνα καθώς και ζητήματα που αφορούν την μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη.

Ο Αντώνης Σαμαράς, όχι μόνο δεν αντέτεινε κουβέντα για τις προκλήσεις της Τουρκίας στην Θράκη και στο Αιγαίο αλλά έδωσε αναφορά -χαρτί και καλαμάρι- για το τι προτίθεται να δώσει στην Τουρκία!

Ενημέρωσε τον Ταγίπ Ερντογάν για το θέμα της κατασκευής τζαμιού στην Αθήνας, λέγοντάς του ότι πέρασε από την Βουλή! Ο Ταγίπ Ερντογάν πιάστηκε από αυτή την αποστροφή του Έλληνα Πρωθυπουργού για να του πει ότι δεν είναι προϋπόθεση πως πρέπει να το φτιάξουν αυτοί (οι Έλληνες).

«Εάν έχετε στην άδεια για την κατασκευή του, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς. Αρκεί αυτοί που έρχονται στην Αθήνα για τουρισμό κτλ να μπορούν να βρουν ένα μέρος για να κάνουν την προσευχή τους", υπογράμμισε ο κ. Ερντογάν. Με αυτό τον ελιγμό, μπήκε κατευθείαν στο ...ψητό της κατασκευής του τζαμιού. Ο δε κ. Σαμαράς έδειξε θετική ανταπόκριση!!!

Πηγή: to-gamato