Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Αχαϊα: Η φωτογραφία Πατρινού που εντυπωσιάζει και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!




Η απήχηση της φωτογραφίας ανάγκασε τους υπεύθυνους του καθεδρικού ναού, St. Patrick στην Νέα Υόρκη, να ζητήσουν τα δικαιώματα...
Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 5.500.000 άνθρωποι επισκέπτονται τον καθεδρικό ναό St. Patrick στην Νέα Υόρκη. Ο ναός αποτελεί ένα ορόσημο της πόλης και κατέχει την 11η θέση στα America’s Favorite Architecture.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Βλάσης Ραφαηλίδης –ανερχόμενος Πατρινός φωτογράφος- ήταν ένας από τους επισκέπτες, ο οποίος προσπάθησε να αποτυπώσει το μεγαλείο του ναού με την φωτογραφική του μηχανή.

ΦΩΤΟ από thebest.gr

Από την περασμένη Δευτέρα (28-01-2013) η φωτογραφία του έχει την έγκριση του communication director του ναού και είναι ανεβασμένη στην πρώτη σελίδα που διατηρεί ο ναός στο Facebook, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Πατρινό φωτογράφο.

Αυτό που τον χαροποιεί ιδιαίτερα όμως, είναι η αγάπη που δέχεται η φωτογραφία του, γεγονός που οδήγησε τον communication director του ST. Patrick’s cathedral να ζητήσει γραπτώς τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της εν λόγω φωτογραφίας,τα οποία ο φωτογράφος παραχώρησε αφιλοκερδώς.

Πηγή: NewsIt