Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμπα


Πάει και το πολυτελές σπίτι της στην Γλυφάδα (και άλλα ακίνητα που είχε), πάει και το ιδιωτικό σχολείο της κόρης της και γενικά πάνε όλα. Γιατί τελικά η κρίση δεν κάνει διακρίσεις και το πάλαι ποτέ sex symbol μας έπεσε στα δίχτυα της τρισκατάρατης.
«Η Βάνα τα φέρνει πλέον πολύ δύσκολα πέρα», λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της στο Πρώτο Θέμα, προσθέτοντας πως οι οικονομικές δυσκολίες την ανάγκασαν να κάνει στροφή 180 μοιρών στον τρόπο ζωής της.
Η πρώτη αλλαγή είναι η μετακόμιση της σε ένα πολύ λιτό διαμέρισμα της Γλυφάδας, νοικιάζοντας το δικό της πολυτελές διώροφο διαμέρισμά που είχε αγοράσει πριν από χρόνια στην ίδια περιοχή.
Στη συνέχεια, έβγαλε τη Φαίδρα - Θεοδώρα από γνωστό ιδιωτικό σχολείο όπου πήγαινε και την έγραψε στο δημόσιο της γειτονιάς. Αν και στην προκειμένη περίπτωση, η Βάνα είχε δηλώσει ότι το έκανε αυτό για να μεγαλώσει το παιδί της σε πραγματικές συνθήκες ζωής.
Και τέλος (και το χειρότερο) μέχρι που πήγε και χόρεψε στο Dancing και ταλαιπωριόταν με τα lift, αλλά και τι να έκανε; Όπως λένε, ήθελε να τονώσει λίγο τα οικονομικά της γι αυτό και είπε το «ναι» στο φιλανθρωπικό show.