Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλεία: Πέθανε βρέφος τριών ημερών - Τραγωδία στο νοσοκομείο Πύργου!Η μάνα τάισε το νεογέννητο παιδί της και βγήκε για μία βόλτα - Όταν επέστρεψε στο δωμάτιο βρήκε το κοριτσάκι της νεκρό και κατέρρευσε...
Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στο νοσοκομείο Πύργου. Μια 24χρονη τσιγγάνα από την περιοχή, ταΐσε το νεογέννητο κοριτσάκι της, το άφησε στη κούνια και όταν γύρισε το βρήκε νεκρό. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία.

Η μητέρα του τριών ημερών βρέφους λίγο πριν από τις εννέα χθες το πρωί (16-09-2013), πήρε το παιδί από την κούνια του και το τάισε. Στη συνέχεια το έβαλε και πάλι εκεί και έφυγε για να ψωνίσει γάλα και πάνες για τα άλλα παιδιά της. Σύμφωνα με το ilialive.gr, δεν είχε ενημερώσει κανέναν από το προσωπικό πως βγαίνει από το θάλαμο για να έχει κάποιος το παιδί σε επιτήρηση.

Έτσι όταν πέρασαν οι γιατροί από το θάλαμο, βρήκαν το παιδί νεκρό. Περίπου μισή ώρα μετά επέστρεψε και η μητέρα πίσω, όπου έμαθε το τραγικό νέο, καταρρέοντας…

Μόλις το τραγικό αυτό περιστατικό έγινε γνωστό ενημερώθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές και η μητέρα συνελήφθη και κρατείται για να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της έκθεσης του βρέφους σε κίνδυνο με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Πηγή: NewsIt