Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΙΓΑ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ! Έξαλλη η Νικόλ Κίντμαν πάει στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ποδηλάτη επειδή την έριξε κάτω!!! (PHOTOS)

ΣΙΓΑ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ! Έξαλλη η Νικόλ Κίντμαν πάει στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ποδηλάτη επειδή την έριξε κάτω!!! (PHOTOS)

Με ύψος που ξεπερνά το ένα μέτρο και τα 80 εκατοστά και ισορροπώντας πάνω σε δεκάποντες γόβες η Νικόλ Κίντμαν σωριάζεται χωρίς χάρη στο οδόστρωμα, έξω από την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου Carlyle στη Νέα Υόρκη.

Δευτερόλεπτα πριν ένας ποδηλάτης παρασύρει την Αυστραλέζα σταρ λίγο πριν εκείνη δώσει το «παρών» στην επίδειξη μόδας του Calvin Klein στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο «Μεγάλο Μήλο».

Όπως προέκυψε, ο δικυκλιστής ονόματι Καρλ Γου, είναι παπαράτσι εις βάρος του οποίου η Χολιγουντιανή ηθοποιός προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα μάλιστα με τα Αμερικάνικα Μέσα, η Κίνταμ δεν αντιμετώπισε το περιστατικό με τη δέουσα ψυχραιμία που αρμόζει σε μια σταρ, αλλά αξίωσε εν εξάλλω την ποινική του δίωξη.

Από το ατύχημα, η 46χρονη Κίντμαν τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, οι υπεύθυνοι κάλεσαν ασθενοφόρο προκειμένου να περιποιηθούν τα τραύματα της, ενώ ο παπαράτσι δέχτηκε κλήση από την αστυνομία μιας και στα πεζοδρόμια της Ν.Υόρκης απαγορεύεται η διέλευση ποδηλάτων.Πηγή: Athens Magazine