Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

RALLY ACKROPOLIS 2014: Eιδική διαδρομή μέσα στην Κορινθο

Ο Πνευματικός θέλει να τρελάνει κυριολεκτικά τους Κορίνθιους..!!!
Μοιάζει για απίστευτο και εξωπραγματικό αλλά είναι απόλυτα αληθινό.
Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία του το ράλυ Ακρόπολις που φέτος είναι Ευρωπαϊκό, θα έχει ειδική διαδρομή μέσα σε πόλη.
Ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέκος Πνευματικός συμφώνησε με την οργανωτική επιτροπή του “Ακρόπολις” και για πρώτη φορά ο διάσημος αγώνας θα διεξαχθεί στους κεντρικούς δρόμους μίας πόλης.
Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό η αφετηρία θα είναι στην άκρη του παραλιακού μετώπου της πόλης στο άγαλμα του Ποσειδώνα και θα περάσει απο τους δρόμους, Δαμασκηνού, Αποστόλου Παύλου,Αδειμάντου,Εθνικής Αντίστασης, Εθνικής Ανεξαρτησίας και μέσω της Λεωφόρου Αθηνών θα τερματίσει πάλι στο άγαλμα του Ποσειδώνα.
Η Κόρινθος ανέλαβε να εξασφαλίσει την ασφάλεια των δρόμων και της ειδικής διαδρομής,που θα είναι πρωτόγνωρη για την Ελλάδα.
Εχει σημασία ότι αυτή ειδική διαδρομή μέσα στην πόλη της Κορίνθου έχει κινήσει πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον και θα καλυφθεί ζωντανά τηλεοπτικά απο το EUROSPORT…!
Σύμφωνα με τους ειδικούς του “Ακρόπολις” στην Κόρινθο την ημέρα του αγώνα αναμένεται να φιλοξενηθούν κοντά στους 100.000 θεατές που θα ζήσουν κάτι μοναδικό και για το Ακρόπολις αλλά και για τα Ευρωπαϊκά ράλυ.
Πρόκειται για μία τομή στην ιστορία του αγώνα, που θέλει να μπεί και πάλι στο Παγκόσμιο πρόγραμμα..!