Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΔΥΔΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ


Έχουμε μπει για τα καλά στο γιορτινό κλίμα. Οι βιτρίνες των καταστημάτων του Ν. Κορινθίας έχουν βάλει τα γιορτινά τους, και πολλοί έμποροι αυτές τις γιορτές, τις βλέπουν σαν τελευταία ευκαιρία για να σωθούν από το λουκέτο, που τον τελευταίο καιρό φαντάζει για πολλά καταστήματα το πιθανότερο σενάριο.

Το εφιαλτικό αυτό σενάριο με το πέρασμα των ημερών γίνεται όλο και ποιο πιθανό αφού η οικονομία της περιοχής στηρίζεται κυρίως στους αγρότες . Αγρότες οι οποίοι ακόμα περιμένουν να πάρουν τις αποζημιώσεις τους από τις τελευταίες καταστροφές που υπέστησαν στα παραγόμενα προϊόντα , ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να κάνουν τις αγορές τους.

Αλλά και η "μόδα" που λανσάρουν πολλά εργοστάσια του Ν. Κορινθίας ,με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις, φέρνουν και τους υπαλλήλους των συγκεκριμένων μονάδων σε απόγνωση. Η απόγνωση αυτή μεταφράζεται με την αβεβαιότητα για το αύριο και έχει σαν αποτέλεσμα την σφιχτή οικονομική πολιτική σε όλα τα νοικοκυριά.

Με τα παραπάνω όλοι καταλαβαίνουμε πως οι γιορτές θα είναι πολύ δύσκολες για όλους και ειδικά για τα εμπορικά καταστήματα του Νομού.