Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Δείτε πως έχασε 5 κιλά η Ευγενία Μανωλίδου

«Έχουμε μοιράσει τα έξοδα με τον σύζυγο μου. Ο ένας έχει αναλάβει τα καθημερινά έξοδα και ο άλλος το δάνειο το μεγάλο ,του σπιτιού», είπε η Ευγενία Μανωλίδου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μίλα».

Πριν από μερικά χρόνια όπως υποστήριξε η ίδια πέρασε δύσκολα στα οικονομικά με τον σύζυγο της. Η ίδια δεν μπορούσε να δουλέψει στην Ελλάδα, οπότε και εργαζόταν στο εξωτερικό.
Ένας ρόλος στον οποίο μας άρεσε ιδιαίτερα ήταν αυτός της παρουσιάστριας στο “Master Chef”.Η Ευγενία παραδέχτηκε πως δοκίμαζε τα περισσότερα από τα φαγητά που έφτιαχναν στην εκπομπή που παρουσίαζε και έπειτα έφτιαχνε τις συνταγές στο σπίτι, στην οικογένεια της. Πήρε κιλά , αλλά μόλις τελείωσε το ριάλιτι άρχισε να τα χάνει με ισορροπημένη διατροφή που ακολούθησε.

Μέχρι στιγμής έχει χάσει 5 κιλά, ενώ στη διατροφή που ακολουθεί τρώει κρέας, ψάρι και επειδή της αρέσουν πολύ τα γλυκά ξεγελάει τον εαυτό της με ζελεδάκια και σοκολάτες υγείας. Το βράδυ απολαμβάνει ένα μικρό γεύμα όπου πάντα φροντίζει να περιλαμβάνει πρωτεΐνες.

Μπορεί να εργάζεται αρκετές ώρες, αλλά πάνω από όλα προσέχει τα παιδιά της. Έχει εξηγήσει πολλές φορές στα παιδιά της την επικινδυνότητα των social media. Η ίδια προσπάθησε να μπλοκάρει το facebook της κόρης της, αλλά δεν τα κατάφερε και η κόρη της βρήκε ξανά πρόσβαση. Ένας λόγος που προσπάθησε να το κάνει ήταν οι χαμηλοί βαθμοί της στο σχολείο. «Όσο μπορώ τώρα θα «χτυπιέμαι» πάνω από τα παιδιά. Κάποια στιγμή θα φύγουνε».

Πηγή: star.gr