Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

«Έχω ζοριστεί πολύ οικονομικά»! Ποιος παρουσιαστής το είπε;

Ο πασίγνωστος και κούκλος παρουσιαστής βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια εκτός τηλεόρασης και δηλώνει ότι του λείπει και πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. «Έχω ζοριστεί πάρα πολύ στα οικονομικά. Είναι η δεύτερη σεζόν που είμαι έξω»!


Μιλώντας ο ίδιος στην "Μεσημεριανή Μελέτη" υποστηρίζει πως πέρυσι του είχαν γίνει κάποιες προτάσεις, αλλά φέτος δεν υπήρχε καμία πρόταση λόγω των δύσκολων συνθηκών. Την Πέμπτη το βράδυ τον συναντήσαμε στο "Dream City", στην εκδήλωση του "Ρυθμού 94,9" με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, όπου παραδέχτηκε ότι το ραδιόφωνο είναι που "ανακουφίζει" κάπως την τσέπη του αυτή την περίοδο (θυμίζουμε κάνει εκπομπή με την Κατερίνα Ζαρίφη).

Όσο για την παρεξήγηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο; «Αυτά είναι παλιά. Μια χαρά είμαστε με τον Δημήτρη. Δεν είπαμε τίποτα όταν πήγα στην εκπομπή. Χαιρετηθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε, μια χαρά είναι όλα» , είπε ο Νίκος.

Τέλος, ο Νίκος Παπαδάκης αποκάλυψε πως ασχολείται με την αγιογραφία και παραδέχεται πως «Θα πήγαινε για ένα διάστημα να μείνει σε μοναστήρι».

markos.tv