Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Καταγγελίες Ανεξάρτητων Ελλήνων για απόπειρες νόθευσης


Καταγγελίες προς τους Εφόρους των δικαστικών αντιπροσώπων των εκλογικών περιφερειών Α’ Αθηνών, Β’ Αθηνών. Α’ Πειραιώς και Νομού Αττικής, τις οποίες κοινοποιούν στον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, διατυπώνουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

«Από επόπτες, εκλογικούς αντιπροσώπους του κινήματός μας αλλά και εκλογείς μας καταγγέλλεται ότι, σε διάφορα τμήματα των περιφερειών σας (ενδεικτικά αναφέρουμε τα Εκλ. Τμήματα 534 Αθηναίων, 1476 Γαλατσίου, 2039 Γλυφάδας και 238 Κορωπίου) οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κινήματός μας. Παρακαλούμε για τις κατά νόμον ενέργειές σας και την ενημέρωσή μας επ’ αυτών», αναφέρει η πρώτη καταγγελία του κόμματος.

Σε νέο δελτίο τύπου το κόμμα του Πάνου Καμμένου αναφέρει επίσης:

«Επανερχόμαστε υποβάλλοντας εκ νέου καταγγελία δοθέντος ότι στον υποψήφιο βουλευτή του κινήματος μας στην εκλογική περιφέρεια του Νομού Αττικής κ. Γεωργόπουλο Κωνσταντίνο του Νικολάου καταγγέλθηκε από επόπτες, εκλογικούς αντιπροσώπους του κινήματός αλλά και εκλογείς ότι στα εκλογικά τμήματα 234 και 237 Κορωπίου του Νομού Αττικής, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κινήματός μας. Παρακαλούμε για τις κατά νόμον ενέργειές σας και την ενημέρωσή μας επ’ αυτών».

Και:

«Από εκλογείς, μας καταγγέλλεται ότι, στο εκλογικό τμήμα 162 Ν. Φαλήρου της περιφέρειας Α’ Πειραιώς ο δικαστικός αντιπρόσωπος και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια του κινήματός μας. Παρακαλούμε για τις κατά νόμον ενέργειές σας και την ενημέρωσή μας επ’ αυτών».
star.gr