Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Δείτε τη γυναίκα που ανακηρύχθηκε πιο όμορφη από την Angelina Jolie!

Το κοινό αποφάσισε.. 
η Τόνια Σωτηροπούλου είναι πιο όμορφη!

Μετά τον James Bond, κατάφερε να κλέψει και τις καρδιές του αντρικού κοινού παγκοσμίως. Τους αδικείτε;

Η Τόνια Σωτηροπούλου είδε μέσα σε λίγες μέρες το άστρο της να εκτινάσσεται, και από νεαρή ταλαντούχα φοιτήτρια της σχολής θεάτρου του Γιώργου Κιμούλη, να μεταμορφώνεται σε «κορίτσι του James Bond» και φαντασίωση εκατομμυρίων αντρών ανά τον κόσμο, «πετώντας» από χολιγουντιανή πρεμιέρα σε χολιγουντιανή πρεμιέρα και με τα φλας να αστράφτουν σε κάθε της βήμα στο κόκκινο χαλί.

Και αν όλα αυτά ήταν τουλάχιστον σουρεαλιστικά μέχρι σήμερα για την 25χρονη Ελληνίδα ηθοποιό, η τελευταία της διάκριση έρχεται για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της λαμπερής πορείας της.

Η ιστοσελίδα IMDb, πασίγνωστη ως το απόλυτο ενημερωτικό site για ταινίες, σειρές και οτιδήποτε συμβαίνει στον παγκόσμιο κινηματογράφο, επέλεξε την Τόνια Σωτηροπούλου ως την 4η «πιο όμορφη και εξωτική γυναίκα του πλανήτη» στην σχετική λίστα που δημιουργεί κάθε χρόνο.

Και πολύ σωστά έπραξε, θα σκεφτείτε. Το σημαντικό όμως σε αυτή την είδηση, είναι πως η Τόνια κατάφερε να ξεπεράσει την ίδια την Angelina Jolie στην κατάταξη, καθώς η πανέμορφη σταρ έφτασε μόλις μέχρι την 23η θέση!

Αυτό κι αν είναι «δυνατή» αρχή στη showbiz! Συγχαρητήρια στην Τόνια λοιπόν και μόνο τα καλύτερα για την πορεία της στον κόσμο του Hollywood.






Πηγή: aniwthoi