Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΚ: Γέννησε και δεν ήξερε αν το παιδί της ήταν αγόρι ή κορίτσι!!!

Έπληκτη έμεινε μια γυναίκα όταν οι γιατροί της είπαν ότι δε γνωρίζουν αν το μωρό της είναι αγόρι ή κορίτσι και πως δεν θα ήταν σε... θέση να γνωρίζουν για άλλους τρεις μήνες.

Η Aolani Argyle εμφανίστηκε με θηλυκά γεννητικά όργανα όταν γεννήθηκε και οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι είναι κορίτσι.

Η περιχαρής μητέρα της, Έμμα, όπως ήταν φυσιολογικό είπε στην οικογένειά της ότι απέκτησε κόρη και αγόρασε ροζ μωρουδίστικα ρούχα. Αλλά προς διάψευσή της, οι γιατροί τότε είπαν ότι δεν είναι σίγουροι για το φύλο του παιδιού και ότι χρειάζονταν να προβούν σε εξετάσεις.

Η Aolani ήταν τριών μηνών όταν τα αποτελέσματα ήρθαν και επιβεβαίωσαν ότι ήταν πράγματι κορίτσι. Η 35χρονη μητέρα από την Οχφόρδη, μιλώντας στη Daily Mail, είπε: "Δεν καταλάβαινα για τι μιλούσαν. Ήμουν ταπεινωμένη. Είχα πει σε όλους ότι έχω κορίτσι και είχα καταχωρίσει τη γέννησή της όταν ήταν λίγων ημερών".

Οι γιατροί εξήγησαν ότι η Aolani εμφάνιζε σημάδια μιας σπάνιας γενετικής πάθησης που λέγεται "Συγγενής Υπερπλασία των Επινεφριδίων", η οποία επηρεάζει μόλις μια σε κάθε 15.000 γεννήσεις.

Η συγκεκριμένη πάθηση μπορεί να αποβεί μοιραία καθώς πάσχουν απ΄ αυτή δεν έχουν το απαραίτητο ένζυμο για να δημιουργήσουν τις ορμόνες της κορτιζόλης και της αλδοστερόνης.

www,tsekouratoi.gr