Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Το προφυλακτικό που παίζει μουσική- ΦΩΤΟ





Η ερωμένη σας φωνάζει στο σεξ και ενοχλούνται οι γείτονες; Έχετε δοκιμάσει τα πάντα αλλά και πάλι οι φωνές της γκρεμίζουν τοίχους; Μήπως φωνάζετε εσείς; Μήπως το πρωί που πηγαίνετε για δουλειά και συναντάτε στο ασανσέρ την ηλικιωμένη κυρία του αποκάτω ορόφου δεν σας λέει ούτε καλημέρα; Κανένα πρόβλημα. Βρέθηκε λύση εάν φωνάζετε εσείς (ή η σύντροφος σας) στο σεξ. Το προφυλακτικό που παίζει μουσική. Διαβάστε τι ακριβώς κάνει...

Πρόκειται για μια ευρεσιτεχνία ενός Ουκρανού για την οποία έχει ενδιαφερθεί ήδη μεγάλη εταιρία προφυλακτικών στην Αγγλία. Η ιδέα και η σύλληψη του Ουκρανού εφευρέτη Grigoriy Chausovskiy, είναι απλή. Το προφυλακτικό θα παίζει μουσική και όσο πιο δυνατό και έντονο είναι το σεξ τόσο πιο δυνατή και έντονη θα γίνεται η μουσική (σε ντεσιμπέλ).
Το λάτεξ από το οποίο είναι κατασκευασμένο το προφυλακτικό είναι συνδεδεμένο με μικροσκοπικούς αισθητήρες οι οποίοι με τη σειρά τους συνδέονται ασύρματα με μια μινι ηλεκτρονική συσκευή (που την τοποθετούμε δίπλα στο κρεβάτι) και η οποία παράγει δυνατή μουσική. Όσο πιο γρήγορη και όσο πιο άγρια και έντονη είναι η επαφή τόσο περισσότερα μηνύματα λαμβάνουν οι αισθητήρες και τα μεταφέρουν στην ηλεκτρονική μινι συσκευή που με τη σειρά της ανεβάζει την ένταση των τραγουδιών που έχει ήδη αποθηκευμένα.

Ο Ουκρανός εφευρέτης που τώρα βρίσκεται στην Αγγλία για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την εταιρία προφυλακτικών, υποστηρίζει ότι μπορούμε να φορτώσουμε τα τραγούδια που θέλουμε στη συσκευή (σαν mp3) και εκείνα να παίζουν κατά τη διάρκεια του σεξ.

Στη φωτογραφία βλέπετε την playlist που λανσάρει ο ίδιος ο εφευρέτης, ενώ για τα τυπικά να γνωρίζετε πως όταν θα βγει στην κυκλοφορία το προφυλακτικό, θα στοιχίζει κατά 20% περισσότερο από τα κοινά προφυλακτικά.



Πηγή: Iatropedia