Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Eρντογάν εναντίον της σειράς "Σουλεϊμαν ο Μεγαλοπρέπης"




  Μπορεί η σειρά « Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» να σπάει ρεκόρ τηλεθέασης στην Τουρκία, σε πολλές άλλες χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όμως κατηγόρησε τους παραγωγούς της σειράς και ανέφερε πως παραπλανούν τον κόσμο!
     «Ζούμε σε έναν κόσμο με 7 δισεκατομμύρια άτομα. Αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν πως οι πρόγονοι μας είναι αυτοί, που βλέπουν στις τηλεοπτικές σειρές. Εμείς δεν γνωρίζουμε έναν τέτοιο Σουλεϊμάν, ο οποίος στην πραγματικότητα έδωσε αγώνα 30 χρόνια πάνω στο άλογο. Δεν πέρασε τη ζωή του στα παλάτια, όπως παρουσιάζουν οι σειρές. . Εγώ επιπλήττω τους σκηνοθέτες και τους παραγωγούς. Περιμένουμε και από την δικαιοσύνη να πράξει αυτό που πρέπει» δήλωσε ο Ερντογάν.
       Ο τούρκος πρωθυπουργός φαίνεται πως θα προκαλέσει μεγάλους «μπελάδες» σε όλη την ομάδα της τηλεοπτικά πετυχημένης τουρκικής σειράς, «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», εκτός και από αύριο στα γυρίσματα. οι παραγωγοί αρχίσουν να παρουσιάζουν τον Οθωμανό Σουλτάνο, πάνω στο άλογο, αγωνιστή, όπως ζητά ο Ερντογάν, που παρεμβαίνει σε όλα στην Τουρκία, όπως έκανε κάποτε και ο «Σουλεϊμαν ο Μεγαλοπρεπής».

Η διαμάχη στο twitter

 Μετά τι κατηγορίες του Ερντογάν εναντίον της τουρκικής σειράς «Σουλεϊμαν ο Μεγαλοπρεπής» στο twitter άρχισαν να «πέφτουν» χιλιάδες μηνύματα που κατηγορούν ή γελοιοποιούν τις απόψεις και τια παρεμβάσεις του Τούρκου πρωθυπουργού.
     Κάποια από τα tweet που αφορούν το θέμα:
    « Εσύ κατηγορείς τη σειρά αλλά αν τολμάς βγάλε τη σειρά και όταν δεν μεταδοθεί να δεις πως θα σε εκθρονίσουν οι κυρίες που είναι κολλήμένες μπροστά την οθόνη»
    «Ευτυχώς που ο Ερντογάν δεν παρακολουθεί τον Σπάρτακο, αλλιώς θα ζητούσε να δικαστεί αυτός που εφηύρε την τηλεόραση»
    “ Mε τις δηλώσεις του Ερντογάν το σενάριο της σειράς σίγουρα θα ξαναγραφτεί»
    « Κίνδυνος για τα τη σειρά, ακούγονται τα βήματα του Ερντογάν»
    « η σειρά δεν δείχνει όλη την αλήθεια αλλά ποιον ενοχλεί; Aν δεν σου αρέσει μην την παρακολουθείς»
     « Εσύ κατηγορείς τη σειρά αλλά αν τολμάς βγάλε τη σειρά και όταν δεν μεταδοθεί να δεις πως θα σε εκθρονίσουν οι κυρίες που είναι κολλήμένες μπροστά την οθόνη»

Οι απόψεις του Ερντογάν για τον Σουλεϊμάν φαίνεται πως θα προκαλέσουν πολλές συζητήσεις.

Πηγή:OnAlert