Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Καιάδας της Χρυσής Αυγής: Κύριε Αδωνι το ρολογάκι που φοράτε είναι Rolex και κάνει 7.000 ευρώ

Με... επεισοδιακό τρόπο ξεκίνησε η ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, αφού με το που ανέβηκε στο βήμα απευθυνόμενος στους συναδέλφους του που βρίσκονταν στα έδρανα είπε: «Καθήστε κάτω τώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους».

Στα χέρια του κρατούσε το εκκαθαριστικό με την αποζημίωση που παίρνουν οι βουλευτές, έγγραφο το οποίο κατέθεσε και στα πρακτικά. Οπως είπε, δίνοντας συνέχεια στα όσα είχε πει λίγο νωρίτερα ο συνάδελφός του Ηλείας Κασιδιάρης για τους μισθούς των βουλευτών, κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση πολλών βουλευτών, ο κ. Γερμενής ανέφερε πως ο μισθός του βουλευτή είναι 7.600 ευρώ, συν 1.200 ευρώ έξοδα γραφείου, συν την αποζήμιωση από τις επιτροπές.

Σε σκληρό τόνο ήταν και η ομιλία του στη συνέχεια, ενώ αναστάτωση προκλήθηκε στην αίθουσαν όταν απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη του είπε: «Το ρολόι που φοράτε κύριε Γεωργιάδη στο χέρι σας είναι Rolex και κάνει 7.000 ευρώ. Κανείς από τη Χρυσή Αυγή δεν φοράει αντίστοιχο ρολόι». «Εγώ», συμπλήρωσε «επί 10 χρόνια σηκωνόμουν στις 4 το πρωί και πήγαινα στο φούρνο για δουλειά».

Πηγή: iefimerida