Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Κι όμως! Κοριτσάκι 6,5 ετών προσποιήθηκε ότι ήταν νεκρό την ώρα που ο μακελάρης του Κονέκτικατ Ανταμ Λάνζα εκτελούσε δίπλα του τους συμμαθητές του!




- Ήταν η πρώτη που βγήκε από το σχολείο καλυμμένη με το αίμα των συμμαθητών της
- Διηγήθηκε την ιστορία στους γονείς της οι οποίοι είναι σε κατάσταση σοκ
- Δεν ανέπνεε και δεν κουνιόταν κρυμένη πίσω από τα άψυχα κορμάκια των άλλων παιδιών την ώρα που ο Ανταμ Λάνζα συνέχιζε να πυροβολεί 
- Ανείπωτος ο θρήνος στο Νιουταουν για τα 20 παιδάκια και τις δασκάλες τους 
- Ομπάμα: Δεν είστε μόνοι - Σήμερα κηδεύονται οι δυο πρώτοι μαθητές


Ήταν η πρώτη μαθήτρια που βγήκε τρέχοντας από το αιματοβαμμένο σχολείο. Ηταν και η ίδια γεμάτη αίματα από την κορυφή έως τα νύχια. Ηταν η μοναδική επιζήσασα από την τάξη με τα αγγελούδια που βρήκε στο διάβα του και εκτέλεσε ο Ανταμ Λάνζα. Αν σκεφτεί κανείς ότι πυροβολούσε με μανία τα θύματά του πάνω από μια φορά, το θάρρος του παιδιού αυτού και η ψυχραιμία του είναι απίστευτα!

Η μικρή, 6,5 χρονών, σύμφωνα με τον ιερέα Τζιμ Σόλομον, στον οποίο κατέφυγε η μητέρα της η οποία είναι σε κατάσταση σοκ, ήταν μέσα στην μοιραία τάξη.

Οπως διηγήθηκε η μητέρα, στον ιερέα, το κοριτσάκι της έζησε λεπτό προς λεπτό την εκτέλεση όλων των συμμαθητών της. Όταν εκείνος άρχισε να τα πυροβολεί, εκείνη κρύφτηκε κάτω από τα πτώματα των συμμαθητών της και όταν ο μακελάρης έφυγε από την αίθουσα ψάχνοντας να βρει και άλλα θύματα, εκείνη άρχισε να τρέχει έξω από το σχολείο.

Ήταν η πρώτη που βγήκε έξω και όταν την αντίκρυσαν όσοι βρίσκονταν εκεί έμειναν με το στόμα ανοικτό.
Όταν έφτασε στο σημείο η μητέρα της, η μικρή που ήταν σε κατάσταση σοκ, της είπε: "Μαμά, είμαι καλά, αλλά όλοι οι φίλοι μου είναι νεκροί!"

"Τι είδε εκεί μέσα;" ρώτησε ο ιερέας την μητέρα. "Είδε κάποιον ο οποίος ήταν θυμωμένος και τρελός", είπε η μητερα της μικρούλας.

"Πως ένα κορίτσι 6,5 χρονών μπορεί να είναι τόσο έξυπνο και τόσο γενναίο;" αναρωτήθηκε ο ίδιος ο ιερέας. "Πιστεύω", συμπλήρωσε, "ότι υπήρξε ενός είδους θεϊκή παρέμβαση. Εχει σοφία που δεν ταιριάζει στην ηλικία της."

Η οικογένεια της μικρής είναι όσο καλά θα μπορούσε να είναι μετά από μια τέτοια περιπέτεια. Είναι ανακουφισμένοι που το παιδί τους είναι καλά, όμως βλέποντας τόσο πένθος και θρήνο γύρω τους για τα άλλα παιδιά που χάθηκαν από τις σφαίρες του μακελάρη νιώθουν τις ενοχές που έχουν οι επιζώντες από μια τραγωδία. Άλλωστε χάθηκαν τόσα μικρά παιδιά με τις οικογένειες των οποίων ήταν ήταν φίλοι.

Πηγή: NewsIt