Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατο της νοσοκόμας στην Αυστραλία

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατο της νοσοκόμας, Τζασίντα Σαλντάνια, που εξαπατήθηκε από τους δύο Αυστραλούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Guardian, η άτυχη νοσοκόμα μη μπορώντας να... αντέξει το γεγονός ότι έδωσε πληροφορίες για την εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον νομίζοντας ότι μιλά με μέλη της βασιλικής οικογένειας, φέρεται να απαγχονίστηκε.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, μάλιστα, πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα, άφησε σημείωμα στο σύζυγό της, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα.

Οι βρετανικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, ενώ περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση θα ανακοινωθούν επίσημα, ενώπιον του Δικαστηρίου, την Πέμπτη.

Πάντως προς αποζημίωση της οικογένειας, η διεύθυνση του αυστραλιανού ραδιοφωνικού σταθμού ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει όλα τα διαφημιστικά έσοδα έως το τέλος του χρόνου στην οικογένεια της νοσοκόμας, με ελάχιστο ποσό το μισό εκατομμύριο δολάρια Αυστραλίας.

aegeantimes.gr