Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Τσιμεντωμένος βρέθηκε ρώσος βουλευτής

Με μία εικόνα-σοκ ήρθαν αντιμέτωποι, την περασμένη Κυριακή, οι ρωσικές αστυνομικές αρχές όταν εντόπισαν σε ιδιωτικό γκαράζ στη συνοικία Νογκίνσκι, στη Μόσχα, ένα μεταλλικό βαρέλι, όπου στο εσωτερικό του υπήρχε το τσιμεντωμένο σώμα του βουλευτή Μικαήλ Πακχόμοβ.

Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, RIA Novosti, ανέφερε ότι εκπρόσωπος της ρωσικής Αστυνομίας σημείωσε ότι οι αρχές έχουν συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος, ώστε να εντοπίσουν τους δράστες.

Ο 36χρονος Πακχόμοβ, που είχε απαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου, ήταν μέλος του κόμματος  του Βλαντιμίρ Πούτιν, και ιδιαίτερα δημοφιλής στην περιοχή Λιπέτσκ στη νότια Μόσχα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρας, το θύμα εθεάθη μαζί με άλλους τρεις άντρες που τον έσπρωξαν μέσα σε ένα Ι.Χ., ενώ την επόμενη ημέρα οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον οδηγό και το συνοδηγό ενός οχήματος Hyundai, όπου βρέθηκαν τα υπάρχοντα του βουλευτή.

Έχουν συλληφθεί δέκα άτομα, ενώ ο βασικός ύποπτος είναι ο 40χρονος Γιεβγκένι Κχαριτόνοβ, στέλεχος της επίσημης υπηρεσίας κοινής ωφελείας για τη στέγαση στη Μόσχα.
nooz.gr