Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα στο Ψυχιατρείο της Τρίπολης - Άλλο πρόσωπο έβαλε την φωτιά

Ακόμη και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας διερευνούν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και η 6η Υ.ΠΕ., που πραγματοποιούν παράλληλες έρευνες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε φρικτό θάνατο ο 34χρονος ασθενής που βρέθηκε απανθρακωμένος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης!

Και αυτό γιατί δεν έχει διευκρινιστεί πώς ξέσπασε η φωτιά στο θάλαμο όπου νοσηλευόταν μόνος του ο άτυχος άνδρας, ενώ ο ίδιος ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι του με δεμένα τα χέρια και τα πόδια. Ο νεαρός ασθενής ήταν διεγερτικός και η καθήλωσή του είχε κριθεί αναγκαία για την αυτοπροστασία του και την ασφάλεια των άλλων ασθενών. Άλλωστε, μόλις την προηγούμενη μέρα είχε μεταφερθεί στο Παναρκαδικό νοσοκομείο με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και του είχαν τοποθετηθεί ράμματα.

Αυτό, πάντως, σημαίνει ότι δεν μπορούσε να βάλει ο ίδιος τη φωτιά που προκάλεσε το θάνατό του και ερευνάται αν κάποιος άλλος ασθενής τρύπωσε στο θάλαμο χωρίς να γίνει αντιληπτός. Πάντως, από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που βρίσκεται σε εξέλιξη προκύπτει μέχρι στιγμής ότι το προσωπικό του νοσοκομείου κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να σώσει τη ζωή του 34χρονου.

Μάλιστα, ένας νοσηλευτής υπέστη εγκαύματα και νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Πηγή: protothema