Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Βόλος: Άνεργος οικογενειάρχης έπαιξε 1€ και κέρδισε 160.000 στο Προπογκόλ!



Έχασε τη δουλειά του αλλά η τύχη του χαμογέλασε και έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη...
Η τύχη χαμογέλασε σε έναν οικογενειάρχη άνεργο Βολιώτη, ο οποίος με ένα δελτίο κόστους 1 ευρώ κέρδισε στο ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ 160.000 ευρώ! Ο τυχερός Βολιώτης συνήθιζε τακτικά να προκαλεί την τύχη του, ποντάροντας ωστόσο συντηρητικά χωρίς υπερβολές.

Το τυχερό δελτίο παίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής (08-09-2013) στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της κ. Κλεοπάτρας Φασουλίδου στην οδό Αναλήψεως 260. Ο τυχερός Βολιώτης που βρίσκεται περίπου στην έκτη δεκαετία της ζωής του, δεν πίστευε στα μάτια του όταν διαπίστωσε ότι είχε «πέσει μέσα» και στις οκτώ προβλέψεις του σχετικά με το πόσα γκολ θα έμπαιναν στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της περασμένης Κυριακής.

Όπως αναφέρει στον τοπικό ''Ταχυδρόμο'' η ιδιοκτήτρια του πρακτορείο ΟΠΑΠ κ. Κλεοπάτρα Φασουλίδου, ο τυχερός Βολιώτης είναι συχνός πελάτης του πρακτορείου ωστόσο πάντα επέλεγε να παίζει συντηρητικά και μετρημένα χωρίς να κάνει υπερβολές.

«Πραγματικά η χαρά μας είναι αφάνταστη που τα χρήματα πήγαν σε έναν άνθρωπο που τα είχε πραγματικά ανάγκη. Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν Βολιώτη οικογενειάρχη, που πρόσφατα είχε μείνει χωρίς δουλειά. Πραγματικά ήταν πολύ συγκινητικό όταν διαπίστωσε ότι κέρδισε 160.000 ευρώ στο ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ με ένα δελτίο που κόστισε 1 ευρώ. Παράλληλα χαιρόμαστε επίσης και για το γεγονός ότι για πρώτη φορά έχουμε τόσα μεγάλα κέρδη στο πρακτορείο μας», αναφέρει η κ. Φασουλίδου.

Πηγή: NewsIt